• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

11.01.2024

08:02

"Ponosan sam na nju, ali mora da prikoči": Otac Jovane Jeremić progovorio o svojoj mezimici, ovo joj najviše zamera

Printscreen/You Tube

Estrada

"Ponosan sam na nju, ali mora da prikoči": Otac Jovane Jeremić progovorio o svojoj mezimici, ovo joj najviše zamera

Podeli vest

Miodrag, otac Jovane Jeremić, govorio je o svojoj ćerki, pa otkrio do sada manje poznate stvari.

Domaćica "Novog jutra", Jovana Jeremić, pred kraj prošle godine proslavila je rođendan u jednom beogradskom restoranu, sa svojom majkom. Međutim, oca "kraljice šera", Miodraga,  nemamo prilike da vidimo u medijima.

Foto: Masha Bandjur

 

Otac ove popularne voditeljke ne voli da se eksponira u javnosti, ali je jednom ispred kamera govorio o svojoj mezimici:

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo, ćerko, samo napred!". Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - rekao je tada.

Foto: Masha Bandjur

 

- Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima. Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide. Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove - dodao je bio za "Premijeru - Vikend Specijal".

Jovana je jednom prilikom podelila na društvenim mrežama jednu fotografiju sa majkom Olgom i ocem Miodragom, pa oduševila fanove:

- Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi - isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče - napisala je tada u opisu objave.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija