• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.01.2024

10:10

Ime Jelene Karleuše najtraženiji pojam na TikToku: Pregledana milijardu puta, pokazala sve crno na belo

Društvene mreže

Estrada

Ime Jelene Karleuše najtraženiji pojam na TikToku: Pregledana milijardu puta, pokazala sve crno na belo

Podeli vest

Informerov podkast sa Jelenom Karleušom najgledaniji je na Jutjubu, a pevačica nastavlja da obara rekorde i na drugim društvenim platformama!

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih pevačica ne samo u Srbiji, već i u regionu, a njeno ime redovno se spominje i u svetskom šoubizu. Iz tog razloga ne čudi što je njeno ime jedno od onih sa najviše pretraga na društvenoj mreži  TikTok u čitavom regionu.

Naime, kada se ukuca puno ime JK, piše da video-zapisi sa tim "heštegom" imaju više od milijardu pregleda, što je dovodi na sam vrh Balkana.

Foto: TikTok printscreen

 

Podsetimo, podkast televizije Informer, u kojem je Jelena Karleuša govorila o svom životu postao je najgledaniji ikada na ovim prostorima i do sada broji više od milion pregleda na našem zvaničnom Jutjub kanalu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija