• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Blic

12.01.2024

20:38

Borila se za starateljstvo nad ćerkom, ona beži od nje! Sindi otkrila da muku muči: Ne mogu da joj nametnem!

printscreen

Estrada

Borila se za starateljstvo nad ćerkom, ona beži od nje! Sindi otkrila da muku muči: Ne mogu da joj nametnem!

Podeli vest

Ivana Stamenković Sindi je otkrila razlog njenog povlačenja sa estrade, a govorila je i o estetskim zahvatim isvojoj mezimici.

Od samog pojavljivanja na estradnom nebu, Ivana Stamenković Sindi, važi za jednu od najatraktivnijih pevačica.

Bavila se manekenstvom i bila je član prve postave grupe "Models".

Foto: printscreen instagram

 

Ivana je tokom gostovanja u jednoj emisiji govorila o karijeri, ćerki ali i o sujeti na estradi, za koju kaže da nije osetila na svojoj koži:

- Generalno ne obraćam pažnju na ružne komentare, jer će uvek postojati ljudi koji će vas voleti i kojima nećete biti okej. U javnom životu sam navikla da ima i pozitivnih i negativnih komentara, ali ako žena vodi računa o sebi, ako je zgodna i ukusno obučena, a ne degutantno. Ja sam za to da se skine, ali u granicama.

Foto: printscreen/Instagram

 

Sindi nije pristalica estetske hirurgije u tinejdžerskim danima, jer i sama ima ćerku tog uzrasta:

- Mislim da su one sa 15, 16, 17 godina prelepe i da samo treba da neguju svoju prirodnu lepotu. Nije lepo kada se pretera sa tim estetskim zahvatima, ali to je opet stvar ličnog ukusa, možda neko voli baš tako da izgleda, plastično. Po mom ukusu to nije, jer sam se bavila modelingom i nama je tada bilo zabranjeno i da pumpamo usta ili da, na primer, menjamo nos.

Poslednjih godina nemamo tako često prilike da vidimo bivšu Modelsicu u medijima:

- Meni je čudno i što se ovoliko pojavljujem zato što sam izašla iz javnog života. Ne bavim se intenzivno muzikom u poslednjih deset godina. Na pozive za gostovanja se odazovem kad kad jer mi je interesantno, a zovu me i na nastupe - kaže Ivana koja se okrenula porodici:

Foto: printscreen/Instagram

 

- Uglavnom provodim slobodno vreme sa ćerkom, sa njom najviše volim da budem. Mada, ona raste, tako da je krenula da izlazi sa svojim društvom, pa mi kaže: „Mama, pa neću ja sa tobom toliko da izlazim ili da provodim vreme“. Vidim neke svoje osobine u njoj. Iskrena je, dobar je prijatelj, lojalna je, zaista je divna devojčica. Ne želim ništa da joj namećem, želim da sama odluči sve, kao i da prođe kroz sve u životu i nauči šta je dobro, a šta loše. Naravno da ću ja uvek da je posavetujem ali na njoj je da sve proživi i stekne iskustvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija