• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K. Ć.

13.01.2024

23:28

"Velika je odgovornost": Saša Matić spreman da dočeka Srpsku novu godinu sa Beograđanima (VIDEO)

Informer/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Velika je odgovornost": Saša Matić spreman da dočeka Srpsku novu godinu sa Beograđanima (VIDEO)

Podeli vest

Saša Matić uvešće sve one koji su večeras na Trgu Republike u Pravoslavnu novu godinu, a pre toga obratio se predstavnicima sedme sile i priznao da oseća veliku odgovornost pred nastup.

Uprkos veoma niskoj temperaturi napolju, Matić je odlučio da će Beograđanima zapevati odmah nakon Tee Tairović koja je zagrejala publiku. 

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

 

- Velika je odgovornst, a treme ima one pozitivne - kazao je Saša na početku razgovora i otkrio da odmah posle nastupa na Trgu putuje u toplije krajeve:

- Kada završim nastp, putujem u toplije krajeve. Ovoga puta ne idem s članovima svoje porodice već sa svojim prijateljem Goranom iz "Ok benda" - priznao je Matić. 

Saša je prokomentarisao i novu pesmu svojih prijatelja Cece Ražnatović i Aleksandra Fute Radulovića, a šta je još kazao poslušajte u videu ispod:

"Velika je odgovornost": Saša Matić spreman da dočeka Srpsku Novu godinu sa Beograđanima (VIDEO)

Tea i Saša nastupili su u okviru manifestacije "Beogradska zima", a kako su naveli iz gradske uprave večeras na Trgu Republike neće biti organizovan vatromet. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija