• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Đ

19.01.2024

19:25

Prija za nove pesme dala 200.000 evra! Pevačica u najstrožoj tajnosti snima novi album!

ATA Images

Estrada

Prija za nove pesme dala 200.000 evra! Pevačica u najstrožoj tajnosti snima novi album!

Podeli vest

Aleksandri Prijović je suprug Filip Živojinović napisao nekoliko pesama, koje, naravno, neće naplatiti, ali je pevačica za ostale autore i spotove izdvojila ogromnu svotu

Aleksandra Prijović ulaže 200.000 evra u nove pesme, saznaje Informer! Folk zvezda, koja je održala seriju koncerta u zemlji i regionu i doživela vrtoglavi uspeh posle samo tri studijska albuma, odlučila je da se publici oduži novim, četvrtim po redu, koji će objaviti za dva meseca!

Foto: IM Live Production

 

Deset novih hitova

- Iako je treći album objavila pre samo šest meseci, a skoro sve pesme su i dalje među najslušanijima na Jutjubu, Spotifaju i ostalim platformama, Aleksandra je rešila da snimi nove. Ceo tim saradnika savetovao ju je da sačeka još malo, da ne žuri, da ne troši pare, ali ona neće ni da čuje! Odlučna je u nameri da se na ovakav način oduži publici, koja je do poslednjeg mesta popunila beogradsku Arenu tri puta i zagrebačku pet puta - ispričao je za Informer izvor blizak pevačici i dodao da će Prija za svaku pesmu snimiti i visokobudžetni spot:

- Na novom albumu imaće deset novih pesama, od kojih je jednu već objavila. Numera "Poslednji kabare" je već postala hit i za dve nedelje ima 3,3 miliona pregleda na Jutjubu. Za tu pesmu muziku i tekst napisao je Prijin muž Filip Živojinović, dok je za aranžman bio zadužen Saša Milošević Mare. Na albumu će, pored njih dvojice, među autorima biti i Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić.

Sigurna u uspeh

Filip Živojinović svoje pesme, naravno, neće naplatiti, ali je za sve ostale troškove Prija odlučila da izdvoji ogromnu svotu. Ona je samo za numere rešila da potroši 100.000 evra i isto toliko za spotove, jer ne želi da nijedna pesma prođe nezapaženo.

Foto: Live Production

 

- Aleksandra je ubeđena da pesma sa spotom duže živi od one koja se ne ekranizuje. Takođe, ne želi jeftinu produkciju i statične video-klipove, već planira da angažuje režisere, reditelje, glumce i statiste, kao i da snima filmskim kamerama i na dalekim destinacijama. Za sve to je spremna da iskešira čitavo bogatstvo, ali je sigurna da će joj se isplatiti višestruko - završava priču naš izvor.

Prija o svekrvi Breni: Moja Beki me savetuje kao majka

Aleksandru Prijović sve češće porede sa svekrvom Lepom Brenom.

- Pišu stalno da je meni lako jer sam Brenina snajka. Ne smeta mi to, ne ljutim se kad to vidim - rekla je nedavno Prija i otkrila šta svekrva misli o njenom uspehu:

- Brena je veoma ponosna na mene. Ona mi prva šalje one aplauze i vatrice na Instagramu i odgovara na storije. Nikad me nije kritikovala, uvek me je podržavala. Beki me savetuje kao što majka savetuje svoje dete!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija