• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

21.01.2024

11:32

Đorđe David prevezen u bolnicu

ATAIMAGES

Estrada

Đorđe David prevezen u bolnicu

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Severnoj Makedoniji učestvovao je Đorđe David, koji je prema nezvaničnim informacijama prevezen u bolnicu.

Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba stradala.

Kako je naveo izvor Informera, Đorđe je učestovovao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce.

U udesu je od zadobijenih povreda preminula žena stara 49 godina iz Kumanova, koja je bila saputnica u vozilu "polo".  Teško su povređene dve osobe, a sumnja se da je povređen i sam Đorđe David.

Detalji o njegovom stanju nisu poznati, a kako Kurir.rs nezvanično saznaje, on je takođe prevezen u bolnicu.

Prema poslednjim informacijama do nezgode došlo je zbog velike magle i padavima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija