• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.01.2024

17:36

"Na imenu pokojnika sada vraćaju svoje karijere": Lukas besan, otkrio zašto nije bio na premijeri "Nedelje": "Film nikada neću odgledati!"

Promo, Novak Đurović, Zoran Sinko

Estrada

"Na imenu pokojnika sada vraćaju svoje karijere": Lukas besan, otkrio zašto nije bio na premijeri "Nedelje": "Film nikada neću odgledati!"

Podeli vest

Aca je javno udario na Džejove prijatelje koji su se pojavili na premijeri filma, rekavši da su došli samo da bi oživeli svoje karijere.

Film "Nedelja" koji govori o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, ugledao je svetlost dana 16. januara, kada je bila premijera pomenutog umetničkog ostvarenja. 

Na premijeri su se pojavile mnogobrojne ličnosti iz javnog sveta, osim pevača Ace Lukasa, koji je bio Džejov veliki prijatelj. Folker je sada objavio jednu staru fotografiju sa Ramadanovskim i otkrio zašto se nije pojavio na crvenom tepihu. On je takođe dodao da pomenuti film nikada neće odgledati. 

Foto: Informer

 

- Džeja sam voleo iskreno, do poslednjeg trenutka njegovog života, a i danas i zauvek. Bio sam uz njega do kraja, jer je faktički jedina osoba na ovoj našoj takozvanoj turobnoj estradi koju sam isto voleo i poštovao. I to svi znaju. A ako me pitate zašto se nisam pojavio na premijeri filma o Džeju, reći ću vam. Da, nisam se pojavio, tačnije nisam ni hteo da se pojavim i evo sada javno kažem da svi znaju da film nikada neću odgledati, upravo iz ljubavi i poštovanja prema toj veličini i tom čoveku kog sam toliko voleo. Jer kada vidite pozamašni spisak onih koji učestvuju na ovaj ili onaj način u filmu i oko filma, ja ću vam reći, 'ajde da ne preteram pa da kažem 100 odsto, ali 99 odsto njih su oni koji se isključivo okorišćavaju o njegovu smrt i njegovu nesreću. Svi koji iole poznaju ovu našu takozvanu jadnu estradu, znaju o čemu govorim - istakao je Lukas.  

Lukas je zatim udario na ljude koji su se pojavili na premijeri, rekavši da su došli da ožive svoje karijere na račun njegovog imena. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Poslednjih, pa, desetak godina njegovog života svi oni su ga pljuvali, ismevali, pa čak mu i noge podmetali, niko od njih mu se nije našao kada mu je najteže bilo, a sada su došli da se šepure na crvenom tepihu i da puštaju lažne suze, misleći da ono što su mu radili za života niko nije primetio ili su zaboravili. E vidite, ja nisam. Došli su da na imenu pokojnika sada vraćaju svoje karijere, koje su već dugo vremena na ozbiljnim nizbrdicama, došli su da pričaju jako su ga voleli, a niko mu nije pomogao i hteo da pomogne kada mu je bilo najteže. Osim par ljudi, čija imena neću ni da navodim, a ni oni to ne bi hteli, jer se pomaže da se pomogne, a ne da bi drugi znali. E, zato nisam došao na premijeru, jer sam ga zaista voleo, poštovao i cenio, bio uz njega do kraja. A rekao sam mu: "Nemoj, brate, da dozvoliš da ti ova go*na pokazuju ljubav onda kada ti ona neće biti potrebna. Znači, onda kada te više ne bude bilo." Sto puta sam m to rekao. I to se desilo - napisao je on.  

Potom, Aca Lukas se obratio Džeju emotivnim rečima. 

- Od svih licemera, secikesa i smardova, bili oni sa estrade ili iz drugih sfera, mogu da izuzmem samo njegovu decu, njegovu Andrijanu, njegovog Ruleta, mene i jednog našeg zajedničkog druga, zove se Vlada i jednog poznatog biznismena koji mu je uvek bio tu kada je trebalo. Ovo je tužna istina našeg jadnog okruženja i ljudi koji te večito tapšu po ramenu i navodno te vole. Dragi moj Džoni, razumećeš ti zašto mene nije bilo na toj premijeri. Pred kraj sam ti rekao da se vratiš, da snimamo nešto, poklonio sam ti pesmu, sećam se, malo surovo sam ti rekao Džeki, na sahranu ti neću doći, ali na tvoj novi koncert hoću. Nažalost, bila je sahrana. I naravno, došao sam, morao sam da te poslednji put ispratim. Ali na ovu paradu licemerstva i lažne ljubavi nisam mogao. I znam da ćeš mi ti oprostiti. Zauvek te voli tvoj Čupavi - završio je pevač. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija