• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

22.01.2024

08:13

Ovako izgleda supruga Đorđa Davida! Imaju ćerku, žive na različitim adresama i mlađa je od njega 18 godina

ATA Images

Estrada

Ovako izgleda supruga Đorđa Davida! Imaju ćerku, žive na različitim adresama i mlađa je od njega 18 godina

Podeli vest

Pevač i član žirija u "Zvezdama Granda", Đorđe David našao se u centru medijske pažnje zbog saobraćajne nesreće koju je imao juče u Makedoniji, a u kojoj je jedna osoba nastradala. Porodica poznatog pevača koju čine njegova supruga i ćerka, verovatno su veoma zabrinute za njega s obzirom da mu je zabranjen izlazak iz Makedonije.

Đorđe David se i dalje nalazi u Makedoniji, a kako se nezvanično saznaje, on će tu ostati dok se ne završi čitava istraga.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Đorđu Davidu je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pod dejstvom alkohola. 

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

- Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - istakao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

Inače, Đorđe David stalni je član žirija popularnog takmičenja "Zvezde Granda", pevač je ranije rekao da je tek u 50 godini postao otac i da mu je zbog toga žao.

Pevač je ranije za "Blic" govorio da su supruga Ana i on na dve adrese.

- Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje - otkrio je Đorđe David u jednom intervjuu.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Inače, Ana je od Davida mlađa 18 godina. Nedavno je otkrio da je izbacio dva albuma na rođendan svoje izabranice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija