• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

22.01.2024

21:09

Mina Kostić prijavila dečka policiji zbog maltretiranja

Tanjug

Estrada

Mina Kostić prijavila dečka policiji zbog maltretiranja

Podeli vest

Mina Kostić prijavila je policiji dečka Nikolu zbog maltretiranja!

Ona je, navodno, 17. januara u policiji podnela krivičnu prijavu protiv partnera s kojim je godinu i po dana bila u emotivnoj vezi, a u prostorije MUP je došla vidno uznemirena i potresena, piše Kurir.rs.

Mina i Nikola su neko vreme imali skladnu vezu. Međutim, poslednjih meseci je prošla kroz pakao. Trpela je ljubomorne scene, dramu, ciku, viku i dreku. Međutim, kap je prelila čašu i ona je prošle nedelje otišla u policiju i prijavila ga. Nije želela da trpi nijedan vid nasilja. Slao joj je neprimerene poruke, bilo je tu raznih situacija, ali više ništa nije mogla da toleriše. Pokušala je da mu na lep način objasni da je najbolje da više ne budu zajedno, ali što je prema njemu bila više fer i korektna, on je bio agresivniji. Nije želela da trpi i ćuti, pa je otišla u MUP na Voždovcu i podnela prijavu - priča izvor Kurira.

Foto: ATAimages

 

S druge strane, Nikola je takođe, navodno, saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos s pevačicom.

Informer ja nakon medijskih napisa kontaktirao Kostićevu, međutim ona nije bila rada da govori na ovu temu.

Ja to ne želim da komentarišem - rekla je Mina za Informer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija