• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skandal/Informer/D.S.

25.01.2024

18:27

Haris i Melina se oko jedne stvari nikada nisu slagali: Evo zbog čega su se često raspravljali

ATAIMAGES

Estrada

Haris i Melina se oko jedne stvari nikada nisu slagali: Evo zbog čega su se često raspravljali

Podeli vest

Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović, razvode se nakon 22 godine zajedničkog života.

Iako su važili za skladan bračni par, kako su pisali domaći mediji, Haris i Melina se nisu slagali oko jedne veoma važne stvari, a to je način vaspitanja njihove dece. I dok se njihov sin Kan nije javno eksponirao, ćerka Đina je i te kako aktivna na društvenim mrežama na kojima objavljuje veoma provokativne fotografije, što se Harisu nikako nije dopadalo i nije to mogao da podnese.

Foto: ATA Images

 

- Harisa mnogo brine Đina, jer sve o njima dospe do medija, a najviše preko Instagrama. Već ju je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj, jer je u vezi sa mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva, jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum - pričao je izvor.

 

 

Inače, ljubavna priča popularnog pevača i poznate modne dizjanerke počela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od intervjua izjavio da su se "jednostavno našli".

Haris se danas oglasio za Informer povodom vesti o njihovom razvodu, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija