• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.01.2024

14:06

Prva fotografija Petra Graše sa suprugom i ćerkicom: Poznati par pokazao koliko je naslednica porasla (FOTO)

Miloš Rafailović

Estrada

Prva fotografija Petra Graše sa suprugom i ćerkicom: Poznati par pokazao koliko je naslednica porasla (FOTO)

Podeli vest

Pevač Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić kriju svoju privatnost daleko od očiju javnosti, te nemamo često priliku da vidimo kako njihova ćerka Alba izgleda. Sada je ćerka Tončija Huljića napravila izuzetak i podelila jednu porodičnu fotografiju.

Naime, kako poznati par ne voli da se medijski eksponira, javnost još uvek nije videla malu Albu, koja je postala prava zvezda od samog rođenja. 

Hana Huljić je sada podelila fotografiju iz šetnje, te možemo videti koliko je njihova naslednica porasla.

Prizor Hane i Petra Graša koji drže ćerkicu za ruke i šetaju je sve raznežila, te su se komentari ispod fotografije nizali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Podsetimo, kako mediji prenose, Grašo je nedavno pazario aprtman na Jahorini, koji se nalazi se u sklopu kompleksa koji je ušuškan stotinak metara od skijališta, a ono što je najlepše jeste da ima pogled na gustu borovu šumu. Ovo je najluksuziji kompleks na toj poznatoj turističkoj lokaciji, u koji je uloženo desetine miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija