• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

01.02.2024

14:22

Zorica otkazala nastup Rade Manojlović! Pevačica slomljena nakon smrti bivšeg muža, ne može da se vrati poslu

Informer/arhiva

Estrada

Zorica otkazala nastup Rade Manojlović! Pevačica slomljena nakon smrti bivšeg muža, ne može da se vrati poslu

Podeli vest

Zorica Marković veoma se potresla zbog smrti bivšeg supruga Brace Zatezala s kojim ima sina Iliju, zbog čega je otkazala nastupe u restoranu.

Zorici je, po svemu sudeći, veoma teško pala smrt bivšeg supruga, te je odlučila da se ne vraća poslu i da otkaže sve zakazane nastupe u restoranu, pa i svojoj koleginici Radi Manojlović koja je trebalo da peva gostima:

Foto: ATA Images

 

 

- Poštovani novinari, nastup Rade Manojlović u kafani i after sa Radom Kecman Šeher'zadom, rezervisani za 2.2, otkazuju se zbog smrti bivšeg supruga Zorice Marković - glasi početak saopštenja.

- Sa dubokom boli u duši usled tragedije koja ju je zadesila, Zorica se zahvaljuje na razumevanju i očekuje vas uskoro u istom ambijentu na sledećem nastupu, o kojem ćete biti blagovremeno obavešteni - stoji u saopštenju tima koji vodi kafanu.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Braca je sahranjen juče na Lešću, samo dan nakon što je preminuo. O njegovoj smrti Zorica se odmah oglasila i nije krila da ga je mnogo volela i da joj je veoma teško:

-  Šta da kažem, teško nam je, u šoku smo, bila je kraća bolest. To je bila moja najveća ljubav u životu, mi smo ostali u dobrim odnosima. Imamo sina Iliju koji je isti on. Iliji je preteško. Pamtiću ga po svemu - rekla nam je Zorica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija