• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

04.02.2024

21:06

"Posle sinova želim i ćerku": Veljko Ražnatović iskreno o supruzi, deci i boksu

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Posle sinova želim i ćerku": Veljko Ražnatović iskreno o supruzi, deci i boksu

Podeli vest

Iako Veljko Ražnatović ne voli da se preterano eksponira u medijima, sada je ipak odlučio da se pojavi u jednoj emisiji i otkrije sve detalje iz privatnog života.

Veljko Ražnatović, sin folk dive, Svetlane Cece Ražnatović, svoju porodicu maksimalno čuva od očiju javnosti, ali je sada tokom gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", govorio o braku, deci i sportskoj karijeri.

Foto: printscreen

 

Veljko ističe da se maksimalno posvetio svojoj porodici i treninzima:

- Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem. Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks. Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koje sada nemam. Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš - rekao je on pa dodao:

- Ja bih voleo da, svojim primerom, kada se ostvarim kako želim, nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu. Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim, što sam privržen porodici, sportu.

Foto: printscreen

 

Veljko je otrio da on i njegova supruga željno iščekuju sina, te da sada živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene:

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina. Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je Ražnatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija