• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.02.2024

06:41

"Ne mogu da ga prihvatim kao svog..." Nadeždin Toma ima sina u Kini, Biljićevu jedno koči da ga usvoji

ATA Images

Estrada

"Ne mogu da ga prihvatim kao svog..." Nadeždin Toma ima sina u Kini, Biljićevu jedno koči da ga usvoji

Podeli vest

Partner pevačice Nadežde Biljić, bivši maneken i njen sadašnji menadžer Toma Panić, što mnogi ne znaju, ima dvoje dece.

Jednog dečaka dobio je pre veze sa Nadeždom i on trenutno živi i odrasta u Kini. Drugog sina je dobio iz ljubavi sa Biljićevom i od njega se ne odvaja.

O ovome ne govore često u javnosti, a Nadežda je sada otkrila da li sa partnerom nekad priča o tome, kao i da li planiraju da njihovog sina Longa upoznaju sa polubratom.

Foto: ATAIMAGES

 

Naravno, ja sam pričala sa njim o tome. Deca su deca i tu nema rasprave. Oni su braća po ocu i ja mogu njegovo dete samo da prihvatim. Ne mogu da ga prihvatim kao svoje iz razloga što je njegova majka živa. Dete ima svoju majku, ali ja kao žena njegovog oca i majka njegovog polubrata mogu samo da mu pružim sve što je u mojoj moći da se oseća kao član naše porodice. I to ću i uraditi ukoliko se, daj Bože, to desi - rekla je Nadežda, a na pitanje da li je Toma pokušao da pronađe svog prvog sina, priznala je...

Foto: ATAIMAGES

 

Nemam pojma. Ja se u to ne mešam, to je Tomina stvar, ja sam tu da podržim ako nešto treba i to je to. Pričali smo par puta na tu temu, naravno da bi voleo da ga upozna, ali ne želim da se mešam u to. To je stvar njegove prošlosti. Ja sam tu da podržim, njegova žena, neko ko okuplja porodicu. Videćemo, šta je Bog rekao, tako će da bude - navela je Nadežda Biljić za Srbija Danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija