• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/D. I.

13.02.2024

09:16

Jovana Jeremić o poklonu koji očekuje od Dragana za Dan zaljubljenih: "Važno mi je da izbacim sliku, koju ćete vi preneti na portalima"

ATA Images

Estrada

Jovana Jeremić o poklonu koji očekuje od Dragana za Dan zaljubljenih: "Važno mi je da izbacim sliku, koju ćete vi preneti na portalima"

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić sinoć se na proslavi rođendana emisije "Ekskluzivno" pojavila sa dečkom Draganom Stankovićem, a ovom prilikom izjavila je i kako se priprema za Dan zaljubljenih koji je sutra, kao i šta očekuje od emotivnog partnera.

Jeremićeva je bila raspoložena da sa pripadnicima sedme sile priča o svom novom dečku, pa je otkrila kako planiraju da provedu Dan zaljubljenih, 14. februara.

Foto: ATA Images

 

 

- Idemo na zabavu Dragan i ja, idemo na rođendan kod prijateljice pa ćemo tu i proslaviti Dan zaljubljenih. Dragan mene svaki dan obraduje nečim, ali za mene je najveći poklon kad je on sa mnom. Dakle, jedino mi je važno da tog 14. februara budemo zajedno i da izbacim sliku, koju ćete vi preneti na portalima - rekla je Jovana kroz smeh.

Njih dvoje zajedno čak i treniraju, a Dragan joj je, kako ističe, i u tome motivacija.

- Treniram toliko da mogu na Olimpijadu da odem. Dragan i ja treniramo zajedno, on me podstiče. Bavi se tenisom i stvarno je čovek koji mnogo trenira i vodi računa o sebi, baš kao i ja. Mi smo identični. Navikao se na moju popularnost, uživa u njoj. Da mu smeta, ne bismo bili zajedno. On je tip muškarca koji voli da ima ženu koju svi gledaju. Ja takve muškarce i biram - istakla je voditeljka, pa otkrila kako se njena ćerka slaže sa Draganom i njegovom porodicom.

Foto: ATA Images

 

 

Ona je otkrila i to da Dragana nije osvojila "preko stomaka" jer se, kako ističe, muškarac tako ne osvaja.

- Znam nekad da skuvam nešto Draganu i meni, ali ne želim. Puno sam u životu spremala, sada neka meni spremaju. Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Zbog žene koja je u krevetu zver i koja je umetnica u ljubavi, svakome spadaju gaće i pre nego što sa njom legne u krevet - rekla je voditeljka kroz smeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tvrdili da voditeljka zarađuje 15.900 evra mesečno, ona pokazala vikendicu na Fruškoj Gori! Kristina Radenković ima pravu oazu, bazen i ogromno dvorište
Estrada

Tvrdili da voditeljka zarađuje 15.900 evra mesečno, ona pokazala vikendicu na Fruškoj Gori! Kristina Radenković ima pravu oazu, bazen i ogromno dvorište

Voditeljka Kristiina Radenković prošle godine bila je u centru medijske pažnje nakon što je Branislav Klanšček, predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije, otkrio da ona za 10 snimajućih dana kviza zaradi 15.900 evra. Ono čime Kristina još privlači pažnju, definitivno je i skladna porodica, ali i lepa vikendica na Fruškoj Fori koju je nekoliko puta i pokazala.

13.02.2024

08:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija