• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.02.2024

12:43

Priznala da ima problem?! Ana Nikolić podelila objavu o alkoholizmu, pevačica usijala društvene mreže

ATA Images

Estrada

Priznala da ima problem?! Ana Nikolić podelila objavu o alkoholizmu, pevačica usijala društvene mreže

Podeli vest

Anu Nikolić su kroz dugogodišnju karijeru više puta optuživali da je zavisnik od alkohola, a pevačicina poslednja objava je usijala društvene mreže.

Naime, Ana je na svom Instagram profilu podelila snimak doktora Gabora Matea, koji je pričao o alkoholičarima i alkoholizmu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Čak i ako neko ko puno pije kaže: "Ja sam alkoholičar", ja bih mu rekao: "Ne, nisi. To nisi ti. Ti si osoba koja trenutno prolazi kroz mnogo bola  i koristi alkohol da uguši taj bol, ali to nije ono što si ti". Tako da, ne postoji osoba koja se oporavila i koja više nije alkoholičar. Čak ni alkoholičar nije alkoholičar u smislu u kojem ja govorim. Da, oni piju. Da, oni povređuju sebe. Da, oni uništavaju njihov život. To je sve tačno. Ne može se poreći. Treba priznati. Ali, šta ako zabranimo reč "zavisnik". Šta bi rekli? Rekli bi: "'Taj i taj' je ljudsko biće koje je mnogo patilo u životu i trenutno pokušava da pobegne od svoje patnje ovim određenim ponašanjem" - rekao je on, a Nikolićeva je u opisu fotke napisala:

- Zemljani će reći: "Da, to je izgovor". Ali ima i onih koji su na visoj frekvenciji, pa će razumeti - napisala je pevačica u opisu videa.

Mnogi su ovaj njen gest i komentar protumačili kao priznanje da ima problem, pa su se u komentarima ređale poruke podrške, a šta je Anu navelo da podeli ovaj video ostaje nam da saznamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija