• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K. Ć.

18.02.2024

10:01

Mira Škorić kod Dragane pevala stari duet s Cecom, pa uzviknula: "Ovo je samo moja pesma!"

Damir Devišagić/ATA

Estrada

Mira Škorić kod Dragane pevala stari duet s Cecom, pa uzviknula: "Ovo je samo moja pesma!"

Podeli vest

Folk diva sinoć je održala drugi koncert u "Kombank Areni", a sve je iznenenadila specijalnom gošćom

Spektakularno drugo koncertno veče koje je Dragana Mirković napravila u Beogradu, folk zvezda "začinila" je specijalnom gošćom koju niko nije očekivao. Naime, na bini se s Draganom pojavila Mira Škorić s kojom je Mirkovićeva obnovila prijateljstvo iako su pre tri decenije imale nesuglasice. 

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

Dragana je Miru najavila lepim rečima:

- Da se podsetimo nekih naših lepih dana. Ja bih iskreno volela da je pozdravite sa prelepim aplauzom jer večeras je ovde samo zbog mene i samo zbog vas, Mira Škorić - rekla je Dragana, a zatim je na scenu izašla Škorićeva, u elegantnoj, crnoj kombinaciji.

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

 

- Dobro veče Beograde! Velika čast i zadovoljstvo mi je što sam tvoj gost. Ti si veliko srce, obožavam te - poručila je Mira Dragani.

Ovom prilikom Škorićeva je odlučila da otpeva duet koji je pre 30 godina snimila s Cecom, a koji je do skoro bio u centru skandala jer ga je Ražnatovićka prepevala s Majom Berović. 

Foto: Foto: Damir Dervišagić

 

 

Ipak, Mira je odlučila da ova pesma bude samo njena:

- Samo moju pesmu! Moja pesma! Hajmo ruke - rekla je ona i zapevala hit "Ne računaj na mene".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija