• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

20.02.2024

22:14

Zlata Petrović pokazala goli pupak i rasni dekolte, pa najavila skidanje: Sve oči uprte u pevačicu na Slobinom veselju (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Zlata Petrović pokazala goli pupak i rasni dekolte, pa najavila skidanje: Sve oči uprte u pevačicu na Slobinom veselju (FOTO)

Podeli vest

Folkerka nije krila zadovoljstvo što je deo ovog velikog dana za Slobu i Jelenu.

Sloba i Jelena Radanović odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave veliko svadbeno veselje, jer su sa prethodnog održanog venčanja izostale mnoge javne ličnosti.

Među estradnjacima koji su došli na slavlje bila je i Zlata Petrović, koja je u ponosno prošetala zavidnu liniju u sedmoj deceniji života.

Pevačica se odmah po dolasku okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer, pohvalila da je stala u korset star 30 godina, ispod kojeg je bilo nemoguće ne primetiti bujno poprse, te goli pupak.

- Radujem se sto sam tu večeras, ako me noge zabole spremna sam da skinem sandale. Ako kolege budu pevale pevaću i ja, zašto da ne. Kovertu sam ponela jer lusteri i jorgani nikom više ne trebaju. Volela bih da sina oženim već večeras, ali on ide polako.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija