• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D.S.

21.02.2024

14:22

"Otkinuo mi je desnu nogu" Maju Nikolić na nastupu povredio dečko iz publike, pa joj poručio: "Ti si sledeća"

Dejan Milićević

Estrada

"Otkinuo mi je desnu nogu" Maju Nikolić na nastupu povredio dečko iz publike, pa joj poručio: "Ti si sledeća"

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić doživela je neočekivanu neprijatnost u jednom klubu kada joj je krupniji mladić iz publike uništio čizmu i to usred njenog nastupa.

Maja tokom dugogodišnje karijere ima puno anegdota sa nastupa, a pre mesec dana se dogodilo nešto što će dobro zapamtiti.

Naime, usred njenog nastupa jedan mladić je odlučio da zaprosti devojku, ali je tom prilikom slučajno povredio pevačicu.

Foto: Foto: Dejan Milićević

 

- Pre manje od mesec dana dogodilo mi se da je dečko zaprosio devojku i to tako što je klekao ispred mene, ali je tako nagazio moju plišanu čizmicu. Samo sam rekla "Čoveče". To je mene tako zabolelo, jer je on onako malo krupniji bio - istakla je Maja za "Grand" i dodala:

- Kada sam videla da on nju prosi, da je otvorio plišanu kutijicu, rekla sam sebi "super". Inače, mislim da je bio iz nekog kraja iz unutrašnjosti jer mi je rekao "Kod nas u kraju znači kad tebe nagazim, da si ti sledeća".

Maja je objasnila i da je trpela nesnosne bolove, ali da je na kraju i nazdravila sa budućim mladencima nakon što je devojka rekla "da".

Foto: Foto: Dejan Milićević

 

- On mi je otkinuo nogu. Dečko težak, krupan, debeljuškast… Onda sam ja naručila "Proseko" sebi i njima. Nazdravili smo i rekla sam "Nek' ste samo vi živi i zdravi". Čizmice ću kupiti nove, nije to bio problem, nego me je bolela noga - ispričala je Maja.

Pevačica je dodala i da joj je jasno da mladić nije imao nameru da je nagazi, ali da se verovatno od uzbuđenja malo neodmereno kretao tokom izlaska na scenu.

- Nisam shvatila zašto je on klekao ispred mene. U stvari, klekao je bočno da prosi devojku, ali onako trapavo, jer se uznemirio, imao je tremu. Otkinuo mi je desnu nogu i onda sam rekla da idemo da nazdravimo, tako da ova godina mi je krenula top - zaključila je Nikolićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija