• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.02.2024

09:08

"Prodala sam laptop za 20 evra da bih kupila viski": Naša pevačica preko noći završila kao beskućnik u Italiji

Printscreen Instagram

Estrada

"Prodala sam laptop za 20 evra da bih kupila viski": Naša pevačica preko noći završila kao beskućnik u Italiji

Podeli vest

Bivša pevačica Dunja Ilić, a danas Ajla Begović pre više od deset godina povukla se sa javne scene. Dunja je sa samo 13 godina počela da konzumira alkohol, a samo dve godine kasnije upala je u kandže opasnog poroka. Pevačica je i dva puta podigla ruku na sebe, ali na svu sreću nije uspela sebi da oduzme život.

Dunja Ilić se borila svim silama protiv svog poroka, a sada je otkrila u kom trenutku je potražila pomoć i izdigne se sa dna.

- Prelomni moment je bio kada sam završila u Napulju na ulici. Kada sam prodala apsolutno sve stvari, kada su me pokrali, uzeli mi pasoš, ja sam bila nešto duže nego što sam smela u Italiji. I plašila sam se da odem u policijsku stanicu da me ne bi deportovali, toliko mi je bilo bitno da ostanem tamo, da se ne vratim ovde. Samim tim sam završila na ulici, uzeli su mi pasoš, uzeli su mi sve, samo su je zgrabili, ali taj neki kofer je mali ostao pored mene. Imala sam neki laptop u tom koferu koji je koštao možda 800 evra. Prodala za 20 eura nekome da bih imala za viski taj dan. Spavala sam na nekom dušeku, na ulici, dva dana i onda sam otišla u policiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajla (@ajla_begovic10991)

- Čak me nisu ni kaznili, samo su pozvali roditelje da dođu po mene, da me odvedu u Srbiju, pošto nisam imala dokumenta. Tu sam shvatila da sam postala beskućnik, da sam doživela dno, jer da nisam bila pijana, ne bi niko ni mogao da mi otme torbu, pružila bih neki otpor, potpuno sam bila nemoćna - rekla je ona za emisiju "Nije sve tako crno" na Kuriru.

Podsetimo, kontraverzna pevačica Dunja Ilić, nedavno je promenila ime i sada je na svom zvaničnom Instagram nalogu upisana kao Ajla Begović. Kako je i zvanično potvrđeno, ona je takođe promenila veru i prešla u Islam.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija