• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.02.2024

15:08

Veliko slavlje u domu Dragane Mirković! Pevačica presrećna zbog sina Marka: "Volim te najviše na svetu"

Damir Dervišagić

Estrada

Veliko slavlje u domu Dragane Mirković! Pevačica presrećna zbog sina Marka: "Volim te najviše na svetu"

Podeli vest

Pored toga što je uspešna na poslovnom plenu, ipak, Dragana Mirković svojim najvećim uspehom smatra svoju porodicu. Balkanska majka je preponosna na ćerku Manuelu i sina Marka koji su izrasli u ozbiljne ljude.

Kao što se već zna, Marko i Manuela ne vole medijski da se eksponiraju, te retko kada imamo priliku da vidimo šta se dešava u njihovim životima. Sada je Dragana napravila izuzetak i svom nasledniku čestitala rođendan putem Instagram storija.

Pevačica je uz fotografiju naspisala i emotivnu poruku.

– Srećan rođendan najboljem sinu, volim te najviše na svetu – napisala je ona u opisu njegove fotografije koju je podelila i koja je izazvala lavinu komplimenata i čestitki.

Foto: printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Dragana Mirković je nedavno održala dva spektakularna koncerta u "Šark Areni", a kako je i sama navela, dobila je brojne pohvale od kolega, ali je Dragani ipak najmiliji sud sina i ćerke.

- Sinoć posle koncerta u životu se nisam osetila tako ponosnom, ja sam toliko komplimenata dobijala od novinara, pa čak i stranih zvezda, ali kada su meni moji Marko i Manuela poslali poruku takvog oduševljenja koji su gledali razne inostrane zvezde, gde su se čak drznuli da kažu da niko od tih zvezda nije imao koncert kao mama, to su najlepše poruke i znam da su iskrene – zaključila je Dragana Mirković za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija