• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.02.2024

16:16

Jovana Jeremić plakala u jutarnjem programu! Voditeljka nije mogla da zaustavi suze kada se pokrenula tema razvoda braka

Printscreen Pink

Estrada

Jovana Jeremić plakala u jutarnjem programu! Voditeljka nije mogla da zaustavi suze kada se pokrenula tema razvoda braka

Podeli vest

Jovana nije mogla da zaustavi suze nakon onoga što je ispričala Neda Ukraden u jutarnjem programu.

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, rasplakala se jutros tokom svoje emisije. 

Naime, njoj je gost u emisiji bila pevačica Neda Ukraden koja je govorila o porodici, ali i razvodu braka od reditelja Milana Bilbija. Njene reči su posebno pogodile voditeljku, koja nje mogla da zaustavi suze. 

Foto: TV Pink printscreen

 

- Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan. Sud je meni dodelio dete. Od svakog nastupa sam ulagala. Svaki razvod je ružan, bilo je groznih reči, ali treba zadržati dostojanstvo zbog deteta. Zauvek smo ostali prijatelji, nikad ružno ne bih rekla o njemu iako znam ja njegove mane bolje od svih. Bio je jako dobar čovek, intelektualac u jednom svetu u kom je primitivizam bio na snazi. Kad se ponovo oženio, doživeo je traumu, nesreću, bio je u komi 40 dana. Svim sredstvima sam mu pomagala, htela sam da moja ćerka ima oca kojeg toliko voli - ispričala je Neda.

Jovana je pažljivo slušala pevačicu, a u jednom momentu čak i zaplakala, pa se ovim rečima obratila Nedi. 

Foto: TV Pink printscreen

 

- Kako lepo, baš ste me rasplakali, koliko ste divni. Ja vas razumem sve - pružala joj je podršku Jovana u emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija