• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.02.2024

23:03

"Volela bih da nosim venčanicu!" Tanja Savić priželjkuje brak sa 11 godina mlađim dečkom: "Pronašla sam osobu koja je ista kao i ja!"

ATAimages

Estrada

"Volela bih da nosim venčanicu!" Tanja Savić priželjkuje brak sa 11 godina mlađim dečkom: "Pronašla sam osobu koja je ista kao i ja!"

Podeli vest

Tanja je iskreno progovorila o odnosu sa svojim dečkom, Mukijem Bešićem i tom prilikom priznala da je pronašla osobu koja je jako slična njoj.

Pevačica Tanja Savić nakon burnog odnosa sa bivšim suprugom, svoju sreću je pronašla pored 11 godina mlađeg dečka, pilota Muhameda Mukija Bešića

Ona je krije da uživa u svakom trenutnu sa njim, a sada je priznala da bi volela da stane na ludi kamen. 

Foto: Printscreen Instagram

 

- Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije - rekla je pevačica. 

Tanja je za kraj priznala da bi volela da obuče venčanicu i na taj način stavila do znanja da je spremna da stane na ludi kamen sa Mukijem. 

Foto: Instagram prntscreen/tanja_savic_private

 

- Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole - izjavila je Tanja. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15