• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.02.2024

21:29

Zejna izdominirala! Vrelom kombinacijom napravila pometnju na PZE, scena se još puši

RTS prinstcreen

Estrada

Zejna izdominirala! Vrelom kombinacijom napravila pometnju na PZE, scena se još puši

Podeli vest

Zejna je večeras zapalila publiku svojim nastupom na "Pesmi za Evroviziju".

Večeras se održava drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju" na kojoj je nastupila i pevačica Zejna Murkić. 

Pevačica je nastupila sa pesmom "Najbolja", koja je za kratko vreme pokupila ovacije publike i postala jedna od najslušanijih numera. 

Zejna je nastup započela u velikoj beloj jakni koju je zatim skinula, a ispod se nalazio crni kombinezon sa cirkonima i resama. 

Foto: RTS prinstcreen

 

Pevačica je pored sebe imala plesače koji su obučeni u crveno. 

Ona je zajedno sa svojim plesačima zapalila binu, a sve oči su bile ipak uprte u njenu odevnu kombinaciju koja je istakla njeno zategnuto telo. 

Foto: RTS prinstcreen

 

Podsetimo, i publika širom sveta je "odlepila" za Zejninom pesmom. Fanovi "Evrovizije", izvesni Vilijam i Sinan objavili su snimak u kojem komentarišu potencijalne predstavnike na predstojećoj "Evroviziji" koja će se održati u Malmeu u Švedskoj. Kako su naveli, Zejnu su zapazili još prošle godine kada je pokušala da se plasira na prestižno muzičko takmičenje s pesmom "Rumba". Stranci su zahvaljujući Zejni naučili i malo srpskog jezika što su i pokazali prilikom komentarisanja:

- Kada se prvi put pojavila bila je kao balerina, diznijeva junakinja i oduševila je pesmom "Rumba", a sada ćemo videti da li je zaista najbolja, pošto joj se pesma tako zove. Seksi je, ona je i jabuka i disko kugla. Otrovala me je - rekli su oni na svom jutjub kanalu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija