• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.03.2024

14:01

Sandra Afrika donirala novac džamiji! Pevačica obradovala islamsku zajednicu u Baru: "Uvek ću pomoći svima"

Miloš Rafailović/Google

Estrada

Sandra Afrika donirala novac džamiji! Pevačica obradovala islamsku zajednicu u Baru: "Uvek ću pomoći svima"

Podeli vest

Pevačica Sandra Afrika je u znak zahvalnosti finansijski pomogla džamiju u Baru zbog "višegodišnjeg gostoprimstva".

Sandra Afrika je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu i veoma je slušana u komšijskoj Crnoj Gori. S obzirom na to da je u Baru uvek osetila pravu dobrodošlicu odlučila je da se na neki način oduži meštanima koji već godinama unazad dolaze da je slušaju.

Naime, Sandra je donirala 1.500 evra Derviš-Hasanovoj džamiji u Starom Baru, a novac je upotrebljen za kupovinu zemljišta s namenom pravljenja parkinga.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sandra je među prvima donirala novac. Inače je ona mnogima pomogla i nikada ne gleda ko je koje vere ili nacije. Zahvaljujući njenoj donaciji, pristigle su i druge, te u džamiji smatraju da je ona pokretač ove humanitarne akcije. Oni su joj neizmerno zahvalni. Inače, Sandra često peva u tom delu Crne Gore, uvek je izuzetno primljena i ona to zna da ceni - kaže izvor za Kurir.

Pevačica je potvrdila ovu informaciju i objasnila zašto je to uradila.

- Tačno je to što ste čuli. Tu sam da pomognem koliko god mogu. U znak zahvalnosti zbog višegodišnjeg gostoprimstva u Baru, odazvala sam se pozivu da pomognem džamiji. Ja sam pravoslavka, pomažem i našu svetinju. Koliko god mogu uvek ću pomoći svima ne samo verskim objektima - rekla je ona.

Podsetimo, Sandra je nedavno pričala o svom ljubavnom životu i otkrila da joj bivši dečko i menadžer "brani" da nađe novog momka.

- Trenutno nemam vremena za ljubav! Mikiša mi je zabranio da nađem dečka kako bih mogla da uradim sve baš onako kako bi trebalo! Kada se zaljubim, letim i fokusirana sam samo na tu osobu u koju sam zaljubljena, a poslovne obaveze umem da zanemarim. U novi projekat ulažem mnogo truda, vremena i novca, pa se ne bih s tim zezala. U mom slučaju, dečko mi sada nije potreban - pričla je tada Sandra za Informer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija