• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

01.03.2024

21:54

Jelenu Karleušu iz prvog reda pratila Šer: Revija krcata zvezdama, najpoznatiji reper zaslepljen Srpkinjom (VIDEO)

Milos Miletic

Estrada

Jelenu Karleušu iz prvog reda pratila Šer: Revija krcata zvezdama, najpoznatiji reper zaslepljen Srpkinjom (VIDEO)

Podeli vest

Jelenu Karleušu su u Parizu iz prvog reda pratile neke od najvećih zvezda muzičke i modne industrije.

Jelena Karleuša večeras je glavna zvezda "Nedelje mode" u Parizu.

Foto: profimedia

 

Muzička senzacija još jednom je dokazala da nosi titulu kraljice stila, a večeras je domaćem šou-biznisu osvetlala obraz na događaju o kojem izveštava ceo svet.

JK je šetala pistom na reviji brenda "Vetements", a iz prvog reda pratile su je svetske zvezde poput legendarne Šer, repera Tajge i Džej Balvina, ali i Džulije Foks, glumice i bivše devojke Kanjea Vesta.

Podsetimo, rame uz rame sa Jelenom Karleušom na reviji trenutno jednog od najpopularnijih brendova prošetala je i Georgina Rodrigez, supruga Kristijana Ronalda, manekenke Natalija Vodjanova i Vini Harlou, kao i mnogi drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija