• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

03.03.2024

12:01

Prvo oglašavanje Teya Dore nakon pobede na PZE: "Pobedili su ljubav i snažna vera u ono najvrednije"

ATAIMAGES

Estrada

Prvo oglašavanje Teya Dore nakon pobede na PZE: "Pobedili su ljubav i snažna vera u ono najvrednije"

Podeli vest

Sinoć je Srbija izabrala svog predstavnika koji će nas predstavljati na "Evroviziji", koja se ove godine održava u Malmeu.

U finalnu "Pesma za Evroviziju" se nadmetalo se 16 izvođača. Konkurencija je bila jaka, tako da je i glasanja bilo neizvesno. Teya Dora je odnela pobedu sa 22 boda, a odmah iza nje je bila Breskvica sa 17, dok je treće mesto zauzela Zorja sa pesmom "Lik u ogledalo", sa takođe 17 bodova.

Nakon pobede, Teya Dora je bila vidno iznenađena, kako je i sama rekla, prvo mesto nije očekivala. Sada se mlada pevačica oglasila na svom Instagram profilu.

- Hvala vam! Rečima ne mogu da opišem koliko sam ponosna na sve nas! Pobedili su ljubav i snažna vera u ono najvrednije, a to je da svetlost uvek pobeđuje tamu! Za Srbiju... Do pobede! - napisala je Teodora Pavlovska.

Foto: printscreen/Instagram

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija