• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Č.

04.03.2024

07:02

"Želim s*ks i ne izbegavam ga": Barbara Bobak objasnila kakva je u emotivnim vezama

Informer

Estrada

"Želim s*ks i ne izbegavam ga": Barbara Bobak objasnila kakva je u emotivnim vezama

Podeli vest

Barbara Bobak važi za nekog ko je bez dlake na jeziku, a sada je u emisiji "Estradanje" otkrila stvari koje javnost nije znala o njoj.

Folk pevačica Barbara Bobak (25) svojim glasom i izjavama zavela je publiku i medijsku scenu, a gostujući u leksikonskoj rubrici "Tri puta tri" u emisiji "Estradanje" otkrila je interesantne detalje o sebi.

Na pitanje koja su tri izgovora da bi izbegla s*ksualni odnos kada joj nije do toga, Bobakova je kao iz topa odgovorila da to nikada ne radi.

Foto: Informer

 

- Nemam izgovore za izbegavanje s*ksa. Stvarno nemam, ako to i radim ponekad, uradim to neverbalno. Kada sam sa nekim u vezi, nemam potrebu to da izbegavam, već uglavnom to želim - krajnje je bila iskrena Barbara.

Odgovarajući na pitanje koje su to tri stvari koje publika ne zna o njoj, mlada folk pevačica je naglasila da možda postoji samo jedna:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ljudi sve znaju o meni, jer sam ja stvarno transparetna. Ne postoje tri stvari... Ima možda jedna stvar, a to je da imam problema sa stomakom kada jedem meso. Eto to je!

Iako poznata kao ljubitelj sedme umetnosti, kokica i gledanja filmova, Barbara nije mogla da navede tri filma koja svako mora da pogleda, ali se setila dva koja obožava i naglasila da bi ih puštala i u osnovnim školama.

- Film "Čudo"! To moraju sva deca da gledaju i ja bih to puštala u svim školama, zatim "Zelena milja"... Trećeg ne mogu da se setim ovako na prepad jer ih ima puno - rekla je Bobakova u "Estradanju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Mojoj drugarici su pre 14 godina polomljena krila, uvek ću je voleti!" Prijateljica Ksenije Pajčin objavila emotivnu poruku: "Snažna žena savršene lepote"
Estrada

"Mojoj drugarici su pre 14 godina polomljena krila, uvek ću je voleti!" Prijateljica Ksenije Pajčin objavila emotivnu poruku: "Snažna žena savršene lepote"

16. marta obeležiće se tačno 14 godina od smrti jedne od najlepših žena domaće estrade, Ksenije Pajčin. Pevačicu je 2010. godine ubio tadašnji partner, maneken Filip Kapisoda, koji je izvršio samoubistvo nakon što je pucao u svoju izabranicu. Ksenija je bila talentovana pevačica, bavila se plesom i plenila harizmom. Na društvenoj mreži X, oglasila se i prijateljica pokojne Ksenije, te pred godišnjicu njenog ubistva napisala emotivnu poruku.

03.03.2024

21:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija