• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

05.03.2024

08:12

"Ona nije razmišljala ni o kakvoj prijavi za Evroviziju": Teya Dorina majka o pobedi svoje ćerke

Miloš Rafailović/YouTube prntscreen

Estrada

"Ona nije razmišljala ni o kakvoj prijavi za Evroviziju": Teya Dorina majka o pobedi svoje ćerke

Podeli vest

Jasna Jojić, nekadašnja novinarka i etnolog otkriva šta je bio "okidač" da se njena ćerka prijavi na takmičenje

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, pobedila je s pesmom "Ramonda" na "Pesmi za Evroviziju" iako je Anđela Ignjatović Breskvica s hitom "Gnezdo orlovo" imala više glasova publike. Sada se oglasila Teya Dorina majka Jasna koja je najpre objasnila kakvo značenje ima pesma s kojom će nas njena ćerka predstavljati u Malmeu i kako je izgledao dan u kojem je pevačica pobedila:

Foto: YouTube prntscreen

 

 

- Vrlo stresan, a vrlo veliki dan istovremeno zato što smo se zaista nadali. Jer je Teodora uložila puno truda. "Ramonda" je jedna prekrasna balada jer nosi jednu ogromnu poruku celom svetu o danu pobede, o danu mira, posebno u ovim vremenima, kad se dešavaju ovako strašne stvari, ratovi, zemljotresi, uragani, boleštine, virusi, i sve ostalo. Ali eto, Ramonda daje nadu, i to je jedna balada koja kaže nemoj se nikad predati, uvek postoji bolje sutra - rekla je Jasna.

Foto: RTS prinstcreen

 

 

Jasna je otkrila i kako je njena ćerka došla na ideju da se prijavi u popularno muzičko takmičenje.

- Mislim da ona zaista nije razmišljala, uopšte ni o kakvoj prijavi za pesmu Evrovizije. Ili bar nikad nije pričala sa mnom o tome, a onda se je desio "Džanum" koji je postao planetarni hit. Naravno bio je zapažen jako u evropskoj zajednici i u evrovizijskoj zajednici. Počele su da joj stižu mnogobrojne poruke, gde su joj pozivali da se pridruži u evrovizijskoj zajednici i da pošalje pesmu na Evroviziju. Tako da mi je jako drago što se prijavila, što je ipak odlučila i uložila stvarno svu svoju kreativnost i napor - navela je.

Drugoplasirana na pesmi za Evroviziju 2024. godine je Anđela Ignjatović -Breskvica, a mama ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji dotakla s Anđelinog plasmana i glasova publike.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Ja sam mnogo srećna što sam vidjela onoliko glasova publike. Teodora je dobila 10 od 12 poena, a 12 je dobila Breskvica. Nešto, možda deset hiljada je manje bilo glasova publike za "Ramondu", što je odlično kad uzmem u obzir da se radi o jednoj baladi, o jednoj tihoj pesmi koja uvek je mnogo manje pažnje nego što su to pesme sa brzim ritmovima. Koje su za dobro raspoloženje i za hajp, onda je to zaista ogroman uspeh Ramonde - rekla je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija