• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

06.03.2024

21:46

"Gazi, nemoj da staneš...": Zorja otkrila kakvu poruku joj je poslala Karleuša, pa prokomentarisala svađu fanova Breskvice i Teya Dore

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Gazi, nemoj da staneš...": Zorja otkrila kakvu poruku joj je poslala Karleuša, pa prokomentarisala svađu fanova Breskvice i Teya Dore

Podeli vest

Pevačica Zorja Pajić ostvarila je zapažen uspeh na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", a podršku su joj dale brojne kolege, među kojima se našla i Jelena Karleuša.

Zorja je se na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" pojavila sa pesmom "Lik u ogledalu" i bila jedan od favorita i zauzela visoko treće mesto, dok je pobedu odnela Teya Dora.

Pevačica kaže da nije razočarana plasmanom i da joj je najbitnije da su pesma i njen nastup dobile samo pozitivne kritike, a otkrila je i da još uvek ne zna koliko je tačno novca potrošila novca u nastup na "PZE".  

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ako krenem od početka, ulaganje traje od oktobra prošle godine. Nisam stavljala sve to na papir zajedno, moj muž će to uraditi sigurno u jednom trenutku. Naišla sam na ljude koji su pretalentovani i dosta su stvari radili iz srca i bez honorara, jer sam okružena prijateljima i ljudima koji veruju u to što radim. Realno, da sam poplaćala sve što mi je trebalo, to bi bilo sigurno oko 20.000-30.000 evra. Orkestar sam snimila u crkvi u Nemačkoj, to tek ne znam koliko košta. Sigurno mnogo više od 30.000 evra, a ja te pare nemam. Taj instrumental za pesmu, prilika da snimamo u crkvi i taj autentičan zvuk koji nema niko, to nema cenu.

Zorja je prokomentarisala svađu fanova Anđele Ignjatović Breskvice i Teya Dore, te najavljeni miting odnosno kontramiting ispred zgrade RTS-a zbog rezultata glasanja stručnog žirija.

Foto: ATAIMAGES

 

- Svašta bih rekla, a neću. Ne mogu da verujem da će se to zaista desiti. To mi je šok. Smatram da je taj sukob više napravila publika nego što su napravile zapravo njih dve. Meni je žao zato što njih dve ne mogu da uživaju u svom uspehu. Fokus je prebačen s muzike, nastupa i lepote takmičenja. Meni je to besmisleno. Taj miting, kontramiting, malo mi je besmisleno. Volela bih da se to ne dešava i da njih dve mogu da zasijaju u svom najboljem svetlu.

Zorja je otkrila da joj puno znači podrška starijih i iskusnijih kolega, među kojima se našla i Jelena Karleuša.

Foto: ATAIMAGES

 

- Podršku mi je dala Sanja Vučić, kolege iz takmičenja "Zvezde Granda", kolege sa pretprošle "PZE". Jelena Karleuša me je podržala javno posle svega, to mi je bilo iznenađenje. Mnogo mi je značilo, zato što ona vrlo dobro zna šta radi i zna kako njeno mišljenje utiče na veliki broj ljudi. Dala mi je vetar u leđa. Zahvalila sam joj na tome. Ona mi je odgovorila na poruku, napisala mi je: "Samo napred, gazi, nemoj da staneš!". Podržao me je i moj bivši mentori Mili i poslao mi odmah poruku da sam bila fenomenalna i da mi želi sreću. To je jako lepo od njega. Sreli smo se na odmoru u Taormini, na Siciliji, i to sasvim slučajno. Proveli smo jedno predivno veče s njim i njegovom suprugom. Hvala mu puno na svemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija