• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.03.2024

14:39

Trijumf muzike i emocija! Vatreni nastup benda "The Frajle" u MTS dvorani u Beogradu

Alex Dmitrović

Estrada

Trijumf muzike i emocija! Vatreni nastup benda "The Frajle" u MTS dvorani u Beogradu

Podeli vest

Kada vas publika voli onako kako voli "The Frajle" koncerti poput sinoćnjeg su više od muzike!

Gotovo tri sata pesme, ljubavi, smeha i dobrih vibracija, obelezilo je Osmomartovski koncert ženskog benda "The Frajle".

Foto: Foto: Alex Dmitrović

 

Tri devojke, tri frajle, još jednom su pokazale kako dominiraju scenom i u čemu je magija dobre atmosfere kada je prate kreativnost iskazana kroz muziku. 

Foto: Foto: Alex Dmitrović

 

Već posle druge pesme, publika u MTS dvorani je bila na nogama i pevala uglas sa svojim miljenicama. Frajle su na to uzvratile energičnim nastupom i vatrenom interpretacijom. 

Odevene u raskošne srebrne kostime, "Frajle" su pred beogradskom publikom na sceni ostavile i srce i dušu!

Foto: Foto: Alex Dmitrović

 

Uz Frajle na koncertu u Beogradu nastupila je svetski poznata violinistkinja Bernadet Njari koja je i otvorila koncert, a nije se znalo ko je pobrao više aplauza - da li Frajle lično, ili violinistkinja Bernadet Njari.

Foto: Foto: Alex Dmitrović

 

Posle gotovo tri sata igre, pesme i dobre atmosfere, publika je kući otišla u sjajnom raspoloženju. Frajle turneju nastavljaju i tokom sledeće nedelje u njihovim nastupima uživaće Makedonci!

Njihovu pesmu "Prijatelj" koju su snimili sa Sanjom Doležal, Sergejem Ćetkovićem, Lukom Basijem, Adi Šošom i Lozanom možete poslušati u videu ispod, a više fotografija možete pogledati u galeriji iznad.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija