• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Marko Breković

09.03.2024

21:43

David Radosavljević za Informer, nakon što mu je zbog bombe otkazan nastup! Pevač otkrio sve detalje, pa se dotakao PZE: "Ima mnogo kompetentnijih od Sajsi Mc"

ATAIMAGES

Estrada

David Radosavljević za Informer, nakon što mu je zbog bombe otkazan nastup! Pevač otkrio sve detalje, pa se dotakao PZE: "Ima mnogo kompetentnijih od Sajsi Mc"

Podeli vest

Davidu Radosavljeviću i Bojani Radovanović je zbog bombe otkazan nastup koji su imali zakazani na Kosovu. Pevač je za Informer otkrio sve detalje, ali i govorio na temu PZE, pa obelodanio ko mu je bio favorit i šta misli o Sajsi MC.

Pevač David Radosavljević okušao je sreću na ovogodišnjem festivalu "Pesma za Evroviziju", sa numerom "No no no" koju je izveo sa Bojanom Radovanović.

Mladi pevači su povodom Dana žena imali zakazan nastup u Ranilugu na Kosovu i Metohiji, ali im je zbog nedavnog incidenta, kada je u blizini tog kluba bačena bomba, nastup otkazan od strane policije.

Foto: foto Miloš Rafailović

 

David je za Informer.rs objasnio šta se tačno dešavalo:

- Javili su nam u putu da je sve otkazano. Ne znam gde je tačno bačena bomba, ali je Kosovska policija zatvorila sve klubove i otkazala nastup zbog moje i Bojanine bezbednosti. Kada se bude smirila situacija sigurno ćemo nastupiti u Ranilugu. Sve karte su bile rasprodate. Već smo pevali u tom klubu i publika je bila prezadovoljna.

Radosavljević se osvrnuo i na PZE, te otkrio ko je bio njegov favorit i šta je doprinelo da Teya Dora odnese pobedu:

- Bojana i ja smo navijali za Zorju. Teya Dora je imala filmski nastup. Ona je imala performans. Pobedi je doprinela njena izvedba pesme i ceo scenski nastup. Ljudi su izabrali jedno, a publika drugo - rekao je pevač, a zatim izneo svoje mišljenje o tome koja pevačica ima veće šanse na "Evroviziji", Breskvica ili Teya Dora:

- I Teodorinu i Breskvičinu pesmu evropska publika ne bi mogla da razume, ali Teya ima veće šanse zbog pesme "Džanum", jer je poznata u svetu. Želim joj svu sreću.

Foto: foto Miloš Rafailović

 

David ističe da se ne slaže sa glasovima Sajsi MC koja u finalnoj večeri Breskvici nije dala ni jedan bod:

- Ne slažem se sa Sajsi MC i malo je bezveze što je Breskvici dala nula poena, zaslužila je više od toga - govori pevač, pa otkriva da li bi on sastavio žiri istog sastava i koliko je Sajsi kompetentna da žirira na tako velikom događaju:

- Ja nemam kredibilitet da komentarišem članove žirija i RTS se potrudio da dovede stručne ljude. Ja kada bih birao ne bih tako izabrao. Mislim da ima mnogo kompetentnijih pevača da žirira. Meni i Bojani nije smetala.

Foto: foto Miloš Rafailović

 

Radosavljević se osvrnuo i na svoj nastup na "Pesmi za Evroviziju", te je otkrio da li je očekivao pobedu:

- Mi smo se jako trudili da to sve izgleda dobro. Svaki dan smo vežbali po nekoliko sati, jer je zahtevna i pesma i koreografija. Ja sam na festival otišao zbog lične promocije, ali kada sam video kako sve to izgleda poželeo sam da pobedim. Svakako smo ostavili dobar utisak - rekao je David Radosavljević za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija