• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

10.03.2024

15:26

Vest o smrti zatekla ga je u Australiji! Darko Filipović se potresnom porukom oprostio od nje (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Vest o smrti zatekla ga je u Australiji! Darko Filipović se potresnom porukom oprostio od nje (FOTO)

Podeli vest

Darko Filipović se putem društvenih mreža oprostio od drage osobe.

Pevač Darko Filipović se trenutno nalazi u Australiji, a tokom boravka na ovoj tropskoj destinaciji zatekla ga je vest o smrti devojke po imenu Vaida, sa kojom je očigledno bio blizak. 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Darko je na svom Instagram profilu podelio objavu u kojoj se oprašta od prijateljice, a njegovi fanovi u komentarima izjavljivali su mu saučešće.

Foto: printscreen instagram

 

- Počivaj u miru... Putuj sa anđelima, Vaida. Bila mi je čast poznavati te - napisao je Filipović.

Podsetimo, Darko Filipović nedavno je doživeo životnu prekretnicu nakon što je saznao da ga je supruga Jasmina prevarila sa njegovim prijateljem, što je dovelo do razvoda braka nakon 12 godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija