• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

10.03.2024

21:40

Cecina stilistkinja javno isprozivala Karleušu zbog učešća na reviji: Oglasio se Jelenin PR tim!

Informer/Instagram/shutterstock

Estrada

Cecina stilistkinja javno isprozivala Karleušu zbog učešća na reviji: Oglasio se Jelenin PR tim!

Podeli vest

Modna stilistkinja pevačice Cece Ražnatović, Elena Nikolajevna, javno je isprozivala Jelenu Karleušu ispod fotografije poznatog brenda.

Jelena Karleuša se našla rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima sveta, a njeno učešće na nedavno završenoj Nedelji mode u Parizu naišlo je na brojne pohvale.

Međutim, stilistkinja Karleušine ljute suparnice, Elena Nikolajevna, nije imala lepe reči za Jelenu i njen uspeh, pa je odlučila da je potkači. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Da li je Karleuša platila (učešće na reviji, prim. aut.) ili zapravo mislite da je transrodna i da je to razlog za zaposlenje? - pitala je Nikolajevna, nakon čega su usledili brojni negativni komentari drugih korisnika.

Elena je i ranije negativno komentarisala Jelenin stil.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Uh, skandalozno. Ona ne bi dozvolila da nijedna njena fotografija izađe, a da nije fotošopirana. Jezivo. Vulgarno. Meni je ona generalno jeziva. Davno me je blokirala, hvala joj. Uvek mi je Onlifans, ona tripuje da je Kanje Vest. Sramota jedna. Sramota je da ona kao majka dve devojčice propagira i nosi "Balensijagu", koja je pedofilski brend - rekla je Nikolaevna pre nekoliko meseci, gostujući u emisiji kod Cecinog i Anastasijinog frizera Stevana Radivojevića.

Elenin komentar naišao je na brojne osude, a iz Jeleninog PR tima su poručili da nema potrebe da Karleuša komentariše i skreće pažnju javnosti na te ljude i takvo pisanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija