• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/D. I.

13.03.2024

10:12

Ovde je živeo Lane Gutović, stanovao tu i sa prvom i sa drugom ženom! Komšije složne u jednom: "Bio je čudan, vozio je stalno vojni kamion"

ATA Images/Prva TV prntscreen

Estrada

Ovde je živeo Lane Gutović, stanovao tu i sa prvom i sa drugom ženom! Komšije složne u jednom: "Bio je čudan, vozio je stalno vojni kamion"

Podeli vest

Svi bruje o imovini legendarnog glumca nakon objave njegove ćerke Milice, a evo gde je on živeo

Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine na Vojnomedicinskoj akademiji u koju je prethodno hitno primljen zbog jake upale pluća. Nakon što je preživeo korona virus zdravstveno stanje mu se pogoršalo, pa je dobio obostranu upalu pluća, a doktori su mu ustanovili i vodu u plućima. Bio je na kiseoničnoj terapiji, pa zatim na respiratoru, ali je nažalost izgubio bitku.

Foto: ATA Images

 

 

Lane je iza sebe ostavio ženu Biljanu Knežević, sa kojom je bio celu deceniju u braku i sinove Jakova i Spasoja. Takođe je ostavio iza sebe i ćerke Milicu i Nevenu, koje je dobio sa ženom iz prvog braka. Milica se bavi baletom i glumom, a Biljana navodno i dalje radi radi u pozorištu na Terazijama.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Gutovićeva najstarija ćerka Milica "podigla je veliku prašinu" oglasivši se na svom profilu na Fejsbuku izjavivši da su njena sestra i ona lišene Lanetovig nasledstva i da je za to odgovorna jedna medicinska sestra koja je uvela dva svedoka, dok je ona bila treći prilikom nastajanja, navodnog, usmenog testamenta njenog oca. 

Šta je istina utvrdiće nadležni organi, a u kući u kojoj je Lane živeo do kraja života sada žive njegovi sinovi iz drugog braka Spasoje i Jakov, dok komšije o glumcu imaju različita sećanja.

Foto: Prva Tv prntscreen

 

 

Komšinica Brana je opisala da ga je ona doživljavala kao nekoga koga kad vidiš, nasmeješ se.

- Poznavala sam Laneta. Javljao se. Meni jeste, on je bio takav, kako kome. U kući je živeo sa ženom Biljanom, dok se nisu razveli, a posle razvoda su sinovi Spasoje i Jakov ostali kod njega. Tu žive i dalje. Voze kvadove, tad ih vidim. Pre Biljane je tu živeo sa prvom ženom i ćerkama, Milicom i Nevenom. Sećam se kad ih je vodila u obdanište i tad se ceo komšiluk držao zajedno. Sad smo se svi otuđili...Kao Indijanci, niko ni sa kim. Njih dvoje su se brzo razveli, a ona je otišla sa ćerkama. Ne znam ni čime se bavila, ni kako se zvala. A što se njega tiče, dovoljno je da ga čovek vidi i da mu izmami osmeh na lice. Bio je super osoba - rekla je komšinica Brana.

Foto: Prva Tv prntscreen

 

 

Komšinica Brana je ipak Laneta doživela skroz drugačije od Miće, za njega je glumac bio malo "čudan".

- Viđao sam Laneta. Čudan je on nekako bio, ne znam... Živeo je tu sa sinovima, Spasojem i Jakovom. Oni su sad veliki, koliko znam još se nisu ženili...ali o njima generalno se stvarno malo zna. Jedino što ih stalno viđam na nekim motorima. O Biljani i Jakovu ne znam ništa, nju ne znam ni da li sam video nekada, dok za Spasoja znam da je završio za arhitektu. Znam da se i pričalo da je i sa prvom ženom imao dve ćerke i da nije u dobrim odnosima sa ćerkama, ali ja njih stvarno nikada nisam video. A što se Laneta tiče, ko je sa njim mogao da bude u dobrim odnosima...nije ni bio u svađi sa drugima, ali nikome se nije javljao. Recimo, imao je uvek po par automobila u dvorištu, mislim da je zadnjeg "bubu" kupio, ali ih nikada nije vozio. On je svakog dana vozio vojni kamion sa prikolicom, kao da ide na ratište... Oblačio bi uniformu, beretku...kao da ide u front, a ne u prodavnicu. Kad god sam ga video bio je u tom kamionu. Takav je išao i u prodavnicu - rekao je iskreno Mića.

Foto: Prva Tv prntscreen

 

 

- Poznavala sam Laneta. Znam gde mu je kuća, ali ne znam ko tu sve živi. Ja sam poznavala njegovog oca, a Laneta sam ponekad viđala. Nismo pričali... Znam da mu je otac poginuo u saobraćaju, njega znam zbog televizije, ali stvarno nismo nikad pričali...U toj kući su živeli njegovi roditelji, a sada su na istom mestu sahranjeni i majka i otac i on. Oni su bili prosvetni radnici, radili su po školama. Milanovu decu stvarno ne znam, a i njega kad sam viđala znala sam da okrenem glavu...ali ne znam ni ko živi u kući, jer stvarno nikoga ne viđam tu, čak ni iz autobusa - rekla je komšinica Pava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija