• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Alo!

15.03.2024

09:17

Tijana Dapčević uhvatila muža u akciji sa konobaricom: Reakcija popularne pevačice sve je ostavila bez teksta

Miloš Rafailović

Estrada

Tijana Dapčević uhvatila muža u akciji sa konobaricom: Reakcija popularne pevačice sve je ostavila bez teksta

Podeli vest

Popularna Tijana Dapčević već više od dve decenije uživa u braku sa suprugom Milanom. Pevačica se nikada nije libila da priča o njihovim problemima, te je otkrila sa kakvim su se sve izazovima suočavali.

Tijana i Milan su se upoznali na jednoj košarkaškoj utakmici u Somboru, a samo nakon nekoliko dana veze, odlulili su da započnu i zajednički život. Nekoliko godina kasnije, stali su na ludi kamen i izgovorili sudbonosno "DA".

Foto: printscreen/Instagram

 

 

Kao i svaki skoro brak i njihov je nailazio na razna iskušenja, a kako se jednom i pisalo, Milana je Tijana uhvatila u akciji sa konobaricom, ali je pevačica odlučila da mu progleda kroz prste.

Nakon par godina od tog incidenta, odjeknula je vest da se pevačica pokupila i otišla iz kuće, ali se Tijana ubrzo sabrala i vratila u porodični dom i svom braku dala još jednu šansu.

 

 

Tijana je na svom Fejsbuk nalogu jednom prilikom govorila o svom odnosu sa Milanom, a tom prilikom im je bila i godišnjica braka:

– Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dve škole, jednu akademiju i nekoliko “ljubavi” kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi – napisala je Tijana tada godine na društvenim mrežama.

Podsetimo, poslednjih nekoliko godina, Milan je uplovio u novi biznis koji nema veze sa muzikom - poljoprivredu, u kome uživa.

- On se bavi poljoprivredom u poslednjih nekoliko godina, pa mi u šali kaže: "Jupi, konačno ne moram nigde da idem sa tobom i da se slikam". Jao, ne pitaj me ništa, samo dajem i dajem, razumeš me. Ali hvala Bogu, ove godine se očekuje prvi pravi rod - rekla je jednom prilikom Tijana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija