• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

15.03.2024

11:27

Donosimo vam ekskluzivne slike sa snimanja spota Halida Muslimovića! Popularni pevač poručio: "Svi na noge"

Privatna arhiva

Estrada

Donosimo vam ekskluzivne slike sa snimanja spota Halida Muslimovića! Popularni pevač poručio: "Svi na noge"

Podeli vest

Ono što je svima privuklo pažnju tokom snimanja spota što je legenardni pevač nosio i specijalno rađene ručne cipele sa zlatnom srnom , za koje smo sigurni da će i gledaocima takođe privući pažnju.

Legendarni pevač Halid Muslimović dugih niz godina je na samom vrhu estrade , njegove pesme slobodno se može reći da su postale deo muzičke istorije , njegovi najveći hitovi kao što su "Mene je učilo vrijeme", "Slušaj majko moju pjesmu", "Zaplakala Bosna" i mnogi drugi su i danas jedni od slušanijih a publika ih i danas sa istim emocijama traži na Halidovim nastupima širom evrope.

Foto: Privatna arhiva

 

Pevač će uskoro publiku obradovati novom pesmom "Svi na noge", koju je radio poznati makedonski kompozitor i aranžer Jordan Mitev, ali se očekuje pored nove pesme i premijera spota za koji je glavni krivac poznati reditelj Dejan Milićević.

Foto: Privatna arhiva

 

Naime Halid je sinoć u Vili Jelena u Požarevcu snimio spot sa zanimljivom ekipom. Na snimanju spota našlo se nešto više od 100 folkloraša iz celog regiona kao i specijalni gost "bonebrake" koji je došao iz Amerike posebno zbog Halida Muslimovića. Ono što je svima privuklo pažnju tokom snimanja spota što je legenardni pevač nosio i specijalno rađene ručne cipele sa zlatnom srnom , za koje smo sigurni da će i gledaocima takođe privući pažnju. 

Foto: Privatna arhiva

 

Halid sa nestrpljenjem očekuje da premijerno predstavi novu pesmu, koja kako kaže je narodna orijentalna sa modernim prizvukom i siguran je da će mnogi uživati i da će baš kao u naslovu pesme reakcije kod publike biti "Svi na noge."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...
Utvrđuju se svi detalji

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Austrije.

07.05.2024

12:58

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija