• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

15.03.2024

15:35

"Tugovala je u svoja četiri zida!" Sestra Ksenije Pajčin otkrila detalje o pevačici za koje javnost nije znala: "Tata se uvek ljutio na nju!"

E-stock/drustvene mreze

Estrada

"Tugovala je u svoja četiri zida!" Sestra Ksenije Pajčin otkrila detalje o pevačici za koje javnost nije znala: "Tata se uvek ljutio na nju!"

Podeli vest

Mia je izbegavala da se pojavljuje u medijima, a sada je prvi put javno govorila o svojoj tragično nastradaloj sestri.

Pevačicu Kseniju Pajčin je kobnog 16. marta 2010. godine ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Njihova beživotna tela pronađena su u stanu u Beogradu. Prema izvorima bliskim istrazi, Ksenijino telo je ležalo u hodniku, sa ranom od metka u predelu glave, dok je Filipovo bilo u sobi, takođe sa izlaznom ranom na temenu, a pored njega je stajao pištolj. Istraga je utvrdila da je maneken oduzeo život Kseniji, a potom sebi pucao u usta.

Ksenijina mlađa sestra, Mia Pajčin, je sada gostujući u jednoj emisiji, prvi put javno govorila o svojoj sestri i iznela detalje koji do sada nisu bili poznati. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Sestra mi je bila idol. Gde god da se pojavi, svi su je voleli, obožavali bila je jako popularna. Nekada sam želela da budem kao ona, jedino sto nisam volela da pevam. Nedeljom je uvek dolazila na ručak, a moja mama je sve spremala i slatko i slano, a onda bi se Ksenija ljutila i govorila: "Pa ljudi nisam ja ovde gost, ne morate toliko da spremate" - rekla je Mia.

Mia je otkrila zbog čega je njohov otac bio mnogo ljut na tragično nastradalu pevačicu. 

- Uvek su se svi okretali za njom. Znam da smo jednom izašle da šetamo Milisava, njeno kuče i kada su je videli svi su vikali: "Ksenija, Ksenija..." obožavali su je. Ja sam uvek bila važna kada sam pored nje. Jednom je donela plišanog medveda od dva metra. Neko je zvonio na vrata, tata i ja otvaramo i vidimo medveda, a ona se sakrila iza njega i rekla: "Vidi me." Ja sam bila presrećna. Tata se uvek ljutio na nju jer mi je stalno kupovala, ali je ona bila svojeglava. Tata se ljutio jer je uradila usne, ali ona bi mu uvek govorila: "To je moj život, pusti me" - izjavila je ona.

Foto: Instagram printscreen

 

Kako Mia kaže, Ksenija nikada nije dozvolila da je neko vidi da je tužna.

- Ona sebi nikada ne bi dozvolila da neko vidi da je tužna, tugovala je u svoja četiri zida. Tata joj je stalno govorio da uči, da se posveti školi, ali ona je volela da kada čuje muziku baci sveske i knjige i samo igra. Znam da je ona sebe davala maksimalno kada je muzika u pitanju i da je radila ono sto je volela, a to je najvažnije - dodala je pevačicina sestra. 

Mia je zatim otkrila da je Ksenija njoj dala ime, kao i da je uvek želela da ima sestru. 

- Ksenija je meni dala ime. Oduvek je želela da ima sestru. Njena najbolja prijateljica mi je rekla da bi Ksenija danas bila ponosna na mene i da im je drago sto sam konačno rešila da istupim javno. Ksenija je bila veliki optimista, na sve je gledala pozitivno i kada neko udari na njeno znala da je da se bori za pravdu - rekla je Mia. 

Foto: Instagram printscreen

 

Ona je za kraj priznala da bi volela da se snimi film o Ksenijinom životu. 

- Neki fanovi su vodili njene mreže mi smo se preko suda izborili da to dobijemo, tako da bih u narednom periodu možda i ja mogla da se posvetim njenom Instagramu. Čula sam da su hteli da prave film o njenom životu, do nas je tako došlo, ali bih volela da se to desi - rekla je Mia u emisiji "Moj dan, Blic dan" na Blic televiziji. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija