• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

15.03.2024

18:11

Dečku Milice Todorović ovaj poznati pevač uputio javnu poruku! Obratio mu se ovim rečima, pa spomenuo i pevačicu (FOTO)

Printscreen Instagram/lazargranic

Estrada

Dečku Milice Todorović ovaj poznati pevač uputio javnu poruku! Obratio mu se ovim rečima, pa spomenuo i pevačicu (FOTO)

Podeli vest

Dečku Milice Todorović se, povodom rođendana koji mu je bio juče, javno obratio naš popularni pevač, te mu putem društvenih mreža uputio poruku, a maneken odmah sve objavio na Fejsbuku.

Pevačica i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Milica Todorović, već neko vreme uživa u ljubavi sa bivšim manekenom Lazarom Granićem iz Novog Sada.

Foto: ATAIMAGES

 

Milica i Lazar svoju ljubav ne kriju od javnosti, a mogli smo ih videti zajedno na nekim gradskim dešavanjima.

Granić je juče proslavio rođendan, a od svoje partnerke na poklon je dobio "pravu zvezdu" u sazvežđu, koja će od sada nositi ime po njemu. Pevačica je uz to napisala i emotivnu poruku, a Lazar je sve to podelio na svom Instagram nalogu.

Foto: ATAIMAGES

 

Nešto kasnije, Granić je na Fejsbuku objavio stori u kojem mu se javno obratio i popularni pevač Željko Samardžić, te mu putem video snimka čestitao rođendan:

Foto: Fejsbuk

 

- Dragi Lazare, čestitam ti rođendan od srca, nadam se da će biti prilike da zapevamo i da znaš da te Mica mnogo voli. Ćao - rekao je Željko.

Maneken je odmah to podelio sa svojim fanovima, pa odgovorio pevaču:

- Hvala veliki gospodine - napisao je Lazar uz emotikon srca.

Ono što ostaje nepoznato jeste, da li se Lazar privatno poznaje sa Samardžićem, ili je to još jedan deo Miličinog iznenađenja za rođendan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija