• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.03.2024

10:21

Ovu tajnu je Ksenija odnela sa sobom u grob: Nakon što je odbila estradnog moćnika, morala je da pobegne iz države

E-stock/shutterstock

Estrada

Ovu tajnu je Ksenija odnela sa sobom u grob: Nakon što je odbila estradnog moćnika, morala je da pobegne iz države

Podeli vest

Ksenija Pajčin je 2000. godine bila na vrhuncu karijere i radila je punom parom. Ona je te godine snimila album koji nikada nije ugledao svetlost dana.

 

Juče se navršilo tačno 14 godina od kako je pretalentovana Ksenija Pajčin izgubila život i to na tragičan način. Nju je ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a onda je i sebi presudio.

Pokojna pevačica je 2000. bila na vrhuncu karijere, te je tada i snimila ceo album koji nikada nije objavljen. Naime, tadašnji urednik jedne izdavačke kuće je bio ludo zaljubljen u nju, ali Ksenija je želila samo poslovnu saradnju sa njim i ništa više, što je njega jako razljutilo.

Kako se tada pisalo, pevačica je mnogo uložila u ceo projekat, koji je trebao da je vine na sam vrh estradnog neba, ali je jedan čovek sve uradio kako bi sprečio njen uspeh.

Foto: Informer

 

- Pokojna Ksenija je odmah nakon NATO bombardovanja naše zemlje snimila album, koji je za ono vreme bio nešto totalno novo. Ona je pregovarala o njegovom izdavanju sa svim tadašnjim izdavačkim kućama, pa je tako došla i do urednika jedne od najuspešnijih (ime i prezime poznati redakciji, prim. aut.). Taj čovek je bio ludački zaljubljen u Kseniju, koja je tada bila jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni - rekao je dobro upućen izvor, pa dodao:

- On je na sve načine pokušavao da je osvoji, ali ona uopšte nije bila zainteresovana za njega. Kad ga je odbila i jasno mu stavila do znanja da s njim ne želi ništa, bio je vrlo besan, pa je rešio da joj se osveti. Pošto je bio uticajan, imao je dobre kontakte s tadašnjom vlašću i povukao je sve veze koje je imao s produkcijom i producentima koji su stajali iza tog albuma i on je zabranjen. Kako je Ksenija tada govorila prijateljima, stavljen je u fioku. Njoj je to teško palo, pa je ubrzo pobegla u Grčku. Jedan od razloga je bio i taj da se skloni od tog čoveka i njegovih pretnji. Bilo bi divno kad bi neko posthumno objavio te pesme u Ksenijinu čast - kazao je on za "Kurir".

Foto: marko djokovic

 

Inače, da je Pajčinova snimila album koji nikad nije objavljen, svojevremeno je potvrdila i sama pokojna pevačica, ali tada nije otkrila zbog čega se to desilo.

- Karijeru sam počela u grupi Dak. Dosad sam objavila albume "Too Hot To Handle", "Sviđa mi se on", jedan je ostao u fioci zbog firme koja je stajala iza njega, "Extreme", "Sigurna" i "The best of". Trenutno radim, napisala sam dve ekstra pesme i uzimam još nekoliko - ispričala je tada Ksenija.

Podsetimo, Ksenija je, u to vreme kada joj je album zabranjen, pokupila stvari i otišla u Grčku u kojoj je živela dve godine. Tamo ju je dočekao porodični prijatelj, košarkaški menadžer Vasilis.

Ona je u Grčkoj dve godine igrala u diskotekama, gde je važila za jednu od najomiljenijih plesačica. Istovremeno, radila je i kao koreograf i šoumen na grčkoj televiziji Alfa.

Foto: Boško Karanović

 

Njen život prekinut je 16. marta 2010. godine, kad ju je ubio dečko Filip Kapisoda, a onda presudio i sebi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija