• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Pink

17.03.2024

19:08

"Dopisivala sam se sa svojim muškarcem preko lažnog profila i pila bensedine": Kaja doživela prevaru od partnera, a onda je usledilo ovo

ATAIMAGES

Estrada

"Dopisivala sam se sa svojim muškarcem preko lažnog profila i pila bensedine": Kaja doživela prevaru od partnera, a onda je usledilo ovo

Podeli vest

Kaja Ostojić je u prvi brak stupila sa samo 19 godina, a sada je otkrila da se ne bi ponovo udavala, pa onda progovorila i o prevari koju je doživela od partnera.

Pevačica Kaja Ostojić sa ponosom ističe da je najponosnija na to kako je odgojila svoju ćerku Nikolinu, a zatim se osvrnula na brak, pa priznala da se ne bi ponovo upustila u bračne vode:

Foto: Informer

 

- Udala se sigurno ne bih. Nikolina je našto najvrednije što imam u životu, jedan posao koji sam najuspešnije završila, iako taj posao, dok sam živa, nikada nije završen. Ono što sam uradila do sada, kakav je čovek ona postala, je meni nešto najvrednije. Sada živim svoju drugu mladost. Godine su nešto najlepše što ženi može da se desi, jer ti daju novi izraz, iskustvo, odnos prema životu, osvešćivanje svega i svačega... Nema ništa privlačnije od žene koja je sve te stvari osvestila i time je okićena. Imam sreću da me je poslužio taj fizički momenat, treniram. Živim drugu mladost, odgajila sam jedno dete, novo ne želim - rekla je Ostojićeva, pa dodala:

Foto: Informer

 

- Iz priloženog se vidi da nisam imala najbolje odabire i odluke, iako se ne kajem. Sve su to stvari koje su imale svoj razlog, nikada nisam ni iz jedne veze izašla kao gubitnik, uvek je tu bio neki benefit, neke stvari koje sam ponela - ispričala je Kaja, pa otkrila kako je dečka uhvatila u neverstvu.

Foto: Informer

 

- Zbog toga sam prekidala, raskidala, odlazila, što je kardinalna greška. Danas to pametne žene više ne rade. Čak sam išla korak dalje, napravila sam lažni profil i u ime te neke, koju sam ja kreirala, pa sam se dopisivala sa svojim muškarcem i pila bensedine. Sve sam zapisivala na papirić, uručila fasciklu, kofere i eto - zaključila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija