• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Hello

17.03.2024

23:09

Goca Tržan zvala Boška Jakovljevića da se pojavi u njenom spotu: Bivši maneken nije želeo da pristane dok se ne ispuni jedan uslov

ATAIMAGES/Aleksandar Jovanovic

Estrada

Goca Tržan zvala Boška Jakovljevića da se pojavi u njenom spotu: Bivši maneken nije želeo da pristane dok se ne ispuni jedan uslov

Podeli vest

Goca Tržan je za potrebe snimanja jednog spota odlučila da glavnu ulogu dodeli bivšem manekenu i voditelju Bošku Jakovljeviću, ali nije sve išlo tako glatko, jer je on imao specijalan uslov.

Pevačica Goca Tržan je svojevremeno za numeru "Folija" snimila spot u kojem se pojavljuje poznato lice sa malih ekrana, Boško Jakovljević.

Foto: ATAIMAGES

 

Goca se za voditelja i bivšeg manekena odlučila nakon razgovora sa svojim suprugom Rašom, a sudeći da su on i Tržan dugogodišnji prijatelji, do saradnje je došlo lako, ali je bivši maneken ipak imao jedan uslov.

Foto: ATA Images

 

- Zvala sam ga da me posavetuje koga da dovedem u spot, a Raša je predložio da to bude baš Boško - govorila je Goca, pa je otkrila šta se dogodilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Boško je pristao, ali je tražio da čuje o čemu pevam, pošto je bio u fazonu, ako je tekst "šalješ mi SMS u klubu" i neko mrdanje guzom, onda ne bih. Kada je čuo pesmu tek je tada pristao - kaže Goca koja ističe da svaki muškarac treba da stari kao Boško.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija