• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.03.2024

10:10

Uska, kožna haljina i dijamanti oko vrata! Prvo pojavljivanje Meline Džinović nakon vesti o razvodu, kreatorka "oduvala" izgledom (FOTO)

ATA Images

Estrada

Uska, kožna haljina i dijamanti oko vrata! Prvo pojavljivanje Meline Džinović nakon vesti o razvodu, kreatorka "oduvala" izgledom (FOTO)

Podeli vest

Melina nije bila raspoložena da daje izjave za medije, ali je rado ispozirala fotoreporterima.

Modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović stavili su tačku na dve decenije dugu romansu. Nakon kraha ljubavi Melina se iselila iz vile na Senjaku, a Haris je sa decom ostao da živi u njihovoj porodičnoj kući. 

Foto: ATAIMAGES

 

Otkako se pojavila informacija da su se razveli, Melina se nije pojavljivala u javnosti i oglašavala za medije, sve do sada. Naime, kreatorka je prvi put viđena na početku rada fondacije "Angelina", osnovane na inicijativu porodice tragično stradale devojčice Angeline Aćimović, u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Džinovićka se na događaju pojavila u uskoj, crnoj kožnoj haljini sa golim ramenima. Ceo izgled je upotpunila skupocenom dijamantskom oglicom. 

Ona je odbila da da izjavu za medije, ali je rado pozirala fotoreporterima. 

Pomenuti događaj je upriličen u Sava centru, a Melina je istom doprinela jednom svojom haljinom.

Foto: Tanjug

 

To je bila jedna od 16 izloženih i prikazanih haljina koje su kreirali najpoznatiji domaći modni dizajneri, a koje su rađene po skicama Angeline Aćimović, kao i dve haljine prestižne francuske modne kuće, specijalno kreirane za ovu priliku u znak podrške porodici - "Dior", koju je Angelina najviše i volela. 

Fondacija će negovati i sećanje na sve žrtve nastradale u toj školi, kao i žrtve iz Dubone i Malog Orašja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija