• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Grand

22.03.2024

15:37

Omiljena "Pinkova zvezdica" sprema album od 200.000 evra! Ljuba Stanković otkrio detalje, a evo sa kim snima duet

Marko Đoković

Estrada

Omiljena "Pinkova zvezdica" sprema album od 200.000 evra! Ljuba Stanković otkrio detalje, a evo sa kim snima duet

Podeli vest

Ljuba Stanković je osvojio srca publike širom regiona pojavom u muzičkom talent šou programu "Pinkove zvezdice", a sada sprema album prvenac u koji je, kako kaže, uložio vrtoglavu svotu novca.

Pevač Ljuba Stanković je sa samo šest godina svojim raskošnim talentom skrenuo veliku pažnju na sebe i pokupio brojne simpatije publike u zemlji, a i šire.

Foto: Marko Đoković

 

Mladi pevač punom parom sprema pesme za svoje fanove, te će njegov album prvenac uskoro ugledati svetlost dana.

Ljuba ističe da se na pesmama uveliko radi, ali i da će svaku numeru ispratiti i ekranizacija.

Foto: Marko Đoković

 

- Snimam svoje pesme i spotove, uveliko radim u studiju, radim punom parom. Očekujte duete, moje nove pesme, biće tu balada, a i brzih pesama. Zaista vredi čekati! Jedino što mogu da kažem da će se na novom albumu naći i duet sa mojom sestrom Marinom. Ostalo ne želim da otkrivam, sve ćete vrlo brzo saznati na mom Instagramu i na mom TikToku - rekao je Stanković, a zatim se na to nadovezao i njegov otac koji je menadžer svom sinu:

Foto: Marko Đoković

 

- Zaista je preskupo, album će iznositi preko 100.000 evra. Malo se odužilo što se tiče tih pesama, jer od samog takmičenja, Ljuba teško izabere, dok ne oseti pesmu. Možete da mu poklonite šta god, ali on ako je ne oseti, on jednostavno neće da je otpeva. Na pesmama radimo preko šest meseci, dve su bile odrađene komplentno, trebalo je samo da uđe i da otpeva. Bukvalno je jednu otpevao, nije mu se svidela, odbačena je. Urađena je druga, i posle nekih 15 dana, krenuo je da plače i rekao je ne - ispričao je Ljubin otac, a njegova sestra Marina je dodala da kada se urade spotovi cifra koju su uložili iznosiće oko 200.000 evra:

Foto: Marko Đoković

 

- Tako je, već smo se sve dogovorili, čekamo, otprilike će biti tolika cifra. Ne bih samo pesma da bude top, ne bi klasičan spot, hoćemo da sve bude kako treba, baš zato što Ljuba bira - poručila je Marina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija