• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs/D. I.

01.04.2024

12:36

Vesna Đogani otkrila sve što zna o Melininim prevarama: "Bila je grozna, pričala svima u frizerskom salonu šta radi"

ATAIMAGES

Estrada

Vesna Đogani otkrila sve što zna o Melininim prevarama: "Bila je grozna, pričala svima u frizerskom salonu šta radi"

Podeli vest

Potpuno neočekivano, supruga Đoleta Đoganija obelodanila šta zna o krahu braka Harisa Džinovića

Priče o tome da je Melina Džinović varala supruga Harisa Džinovića sada je potvrdila Vesna Đogani. Denserka je javno obelodanila da je sve o tome čula lično od Meline, koja je to pričala u frizerskom salonu koji obe posećuju.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Đogaijeva supruga je bez zadrške udarila na Melinu o kojoj nije imala lepih reči:

- Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne mešam - rekla je Vesna, pa otkrila da li smatra da su godine bile problem u njihovom odnosu.

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrevate zajedno kroz vreme - zaključila je Vesna.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Njen nevenčani suprug Đole nedavno je priznao šta misli o braku, a Vesna se složila s njim:

- Mi se još nismo venčali. Jednom sam se oženio i razveo se. Sad se plašim da se opet ne razvedem. Ovako nam je lepo, preko 20 godina, a sa Slađom sam bio 10. Što se imovine tiče, da kažem javno da sve ostavljam njoj - rekao je Đole, a Vesna se nadovezala:

Foto: Instagram prntscreen/djoganivesna

 

 

- Meni je isto dobro ovako. Ne bih ništa menjala - poručila je Vesna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija