• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

03.04.2024

08:54

"Izgubila sam bebu na Ušću" Potresne reči Jelene Karleuše paraju dušu: "Tačkica koja je označavala rad srca deteta nije sijala..."

Miloš Miletić

Estrada

"Izgubila sam bebu na Ušću" Potresne reči Jelene Karleuše paraju dušu: "Tačkica koja je označavala rad srca deteta nije sijala..."

Podeli vest

Muzička zvezda putem Instagrama otkrila je detalje koncerta na Ušću, ali i spontanog pobačaja koji je usledio.

Jelena Karleuša 2013. godine održala je spektakularan koncert u Beogradu, na Ušću. Muzička zvezda postavila je produkcijske standarde kakve je kasnije jedino ona sama prevazišla, a više od 40.000 duša, koliko je prisustvovalo, i danas se seća šoua koji je "mala od skandala" priredila.

Više od decenije kasnije, JK se ovim povodom obratila javnosti potresnim rečima, a tom prilikom otkrila je da je u trenutku koncerta bila u drugom stanju, te da je bebu, nažalost, izgubila.

- Momenat pred moj prvi koncert na Ušću. Ovo je Bulevar Nikole Tesle, u momentu kada je koncert već morao da počne. Sedim u šatoru iza bine i ne verujem šta mi govore. Znala sam da će biti puno ljudi, ali da će koncert kasniti sat vremena kako bi publika ušla, tome se nisam nadala, pogotovo što sam u tom momentu trpela jak medijski linč i zabranu. Sećam se, ušao je moj producent i rekao da moramo da otvorimo širom kapije i da više ne naplaćujemo karte jer neće početi do ponoći inače. To smo i uradili. Pred sam izlazak na scenu, doneli su mi dnevne novine koje izlaze sutra. Na svim naslovnim stranama su bile dve reči, "prazno" i "pukla". Bez slike kao dokaza. Ah, da, i rekli su mi da nemam miltimediju za ekrane jer moja saradnica nije stigla da uradi render. Čučim ispod bine na liftu koji treba da me podigne i slušam huk ljudi... Šta ćemo da radimo? Pitao je neko pored mene. Nasmejala sam se dok su mi suze kvarile šminku.

Foto: printscreen instagram

 

- Krećemo, rekla sam. "Jelena je rekla da počinjemo": dreknuo je asistent u bubicu i dao znak režiji. Zagrmelo je, takav zvuk i takvu produkciju Beograd nije ni čuo, ni video do tada. Lift me je podigao i ja sam videla nepregledno more ljudi... "Borbene felne, brate, borbena mašina." i bas koji me je pomerao iz mesta.
Ti si borbena mašina, Jelena. Sad si plakala i nikada više, pomislih. Ah, kako sam se prevarila... Stegla sam zube i odradila koncert skoro u mraku, jer ekrani nisu emitovali multimediju. Publika je skandirala da me voli. Nisam ni znala da sam trudna. Saznala sam nedugo posle Ušća. Mala tačkica koja je na ekranu ultrazvuka označavala rad srca bebe, nije sijala. P.S. (Posle tog koncerta na Ušću nisam zapevala skoro godinu dana. Niko me nije zvao da pevam. Kao da sam nekog ubila... a zapravo jesam - napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija