• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

03.04.2024

20:34

Vuletići ponovo slave! Objavili radosne vesti, pa proslavili kako dolikuje!

printscreen instagram

Estrada

Vuletići ponovo slave! Objavili radosne vesti, pa proslavili kako dolikuje!

Podeli vest

Malo ko je verovao da će veza Jelene Pešić i Mladena Vuletića da opstane, ali njih dvoje sa ćerkicama žive svoj život i dokazuju sve suprotno od onoga što su im predviđali.

Milu i Mionu dobili su za dve godine, jer je Jelena zatrudnela odmah nakon prvog porođaja, a juče su, 2. aprila, proslavili i drugu godišnjicu braka.

Foto: printscreen

 

Mladen je Jeleni priredio romantično iznenađenje samo za njih dvoje, pošto je iznajmio luks kućicu koja je cela bila dekorisana, pa su uživali u čarima džakuzija, šampanjca, dobre hrane...

Foto: printscreen

 

Malo pre ovog intimnog uživanja, ona mu se javno obratila uz fotografije sa venčanja.

Foto: printscreen

 

- Pričali su mi da si ovakav i onakav, razne neke priče i mišljenja o tebi. Niko mi nije rekao da ćeš biti najbolji muž i najbolji otac, a ja sam to u dubini duše znala, znala da ćeš voleti svaki dan sve lepše , da ćeš decu negovati najbolje na svetu i da ćeš nas sebično čuvati i najviše voleti. Znala sam da ćeš za porodicu sve dati. Sada su se ućutali oni koji su loše o tebi pričali i stide se što ne umeju da vole kao ti! Ne postoji sekunda za ove dve godine da nisi sve dao za nas! Zato ti se i danas zaklinjem, opet, na večnu ljubav! Volim te - poručila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15