• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ana Stanojević

08.04.2024

14:12

Dado Topić stigao na sahranu Slađane Milošević: Počinje ispraćaj rok princeze, kapelom odjekuje "Princeza" (VIDEO)

Ana Stanojević, ATA Images

Estrada

Dado Topić stigao na sahranu Slađane Milošević: Počinje ispraćaj rok princeze, kapelom odjekuje "Princeza" (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljena rokerka preminula je 26. marta, danas će biti sahranjena

Slađana Milošević, preminula je pre 12 dana posle duge bolesti, a članovi njene porodice, prijatelji, kolege i poštovaoci okupljaju se na groblju "Lešće" kako bi je ispratili na večni počinak.

Foto: Foto Ana Stanojević

 

Među prvima je stigao legendarni Dado Topić, s kojim je Slađana otpevala veliki hit "Princeza". Pevač je stigao u pratnjui prijatelja i odmah izjavio saučešće Slađaninoj porodici.

Foto: Foto: Ana Stanojević

 

 

Goran Milošević, brat proslavljene rokerke prima saučešće u kapeli u kojoj se već okupljaju svi koji su je voleli, a niko nije mogao da zaustavi suze kada se začula pesma "Princeza".

Sahrana će biti obavljena u 15 časova. Slađanina smrt potresla je ceo region, a rok diva preminula je u zemunskoj bolnici, gde je provela poslednjih 10 dana života, budući da je bila na lečenju.

Foto: Foto: ATA Images

 

 

Godine 1977, isplivala je na površinu jugoslovenske pop-rok scene, sa pesmom "Au, Au" i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre Bijelog Dugmeta. Slađana je počela da ruši tabue, kad je izdala pesmu pod nazivom "Seksi dama", koja je bila zabranjena za emitovanje na brojnim radijskim i televizijskim programima.

 

Ova ekstravagantna pevačica pojavila se sa umetničkim imenom Slađana Milošević, mada mnogi ne znaju da je njeno pravo ime Aleksandra.

Podsetimo, Slađanin prijatelj nedavno preminule pevačice Slađane Milošević kaže da ona neposredno pred smrt nije želela previše da se druži s ljudima, a sve zbog toga jer joj se pogoršalo stanje.

- Mnogo mi je žao bilo što Slađana nije htela da se druži. Ona je mnogo volela svoje prijatelje, neko je ko vam uvek pošalje poruku: "Šta radiš ili kako si" jer je mnogo volela ljude. Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je niko ne vidi kad je išla u bolnicu na preglede. Znam da se nekima žalila na to kako su je tretirali u bolnici. Ne verujem da je sve bilo bajno i sjajno, ali isto tako ne verujem da je neko ko je doktor u stanju da maltretira pacijenta. Naravno, danas svega ima i ko zna šta je tu istina, ali zaista se nadam da nije bilo ničega što je zaista jezivo. Svakako je njen odlazak veliki gubitak - objasnio je prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu
Društvo

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu

Moj sin je više od 200 dana u paklu. Više od pola godine moj sin je van kuće, nije sa porodicom, ne donosi odluke, ne upravlja svojim životom, ne može da bude ono što jeste. Nijedna reč ne može objasniti osećanje koje praznik bez Alona nosi sa sobom. Naša srca su slomljena. Ovo je tako dug put. Mi smo tu da govorimo za sve otete, da zahtevamo njihov povratak. Nećemo stati dok se ne vrate. Niko od nas kojima je Hamas oteo nekog bliskog ne sme prestati da priča o njima, kaže Idit Ohel, majka Alona Ohela (22) koga su 7. oktobra prošle godine oteli pripadnici Hamasa kada su upali na jug Izraela.

30.04.2024

12:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija