• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sarajevograd.org/Informer.rs/D. I.

13.04.2024

15:45

"Ćerka ne nosi moje prezime, možda se desi da uzme": Osman Hadžić o odnosu s vanbračnim detetom

YouTube prntscreen

Estrada

"Ćerka ne nosi moje prezime, možda se desi da uzme": Osman Hadžić o odnosu s vanbračnim detetom

Podeli vest

Poznati pevač obelodanio je detalje iz privatnog života, njegovu tajnu mnogi ne znaju

Osmah Hadžić dugo je na muzičkoj sceni, ali nije često pričao porodici te se tako tek sada saznalo da ima vanbračnu ćerku.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Najstarija kćerka Osmana Hadžića, Alisa, je dete iz njegove veze koju je imao pre braka sa sadašnjom suprugom, a nikada nije krio koliko je ponosan na nju.

- Nisam nikada bio oženjen sa majkom moje kćerke, bila je to jedna dugogodišnja veza, koja eto nije uspela da se kruniše brakom, ali jeste jednim divnim detetom kojim se ja jako ponosim, baš kao i sa mojom dvojicom sinova. Sa Alisinom majkom nisam se venčao, ali živeli smo jedno vreme zajedno, a taj zajednički život dao nam je divnu, lepu, pametnu i obrazovanu devojku. Alisa danas ima 22 godine, završila je ekonomiju u menadžment, živi u Berlinu i završila je i prvu godinu mastera. Sve ove protekle godine njenog života, dakle od samog rođenja pa do danas imala je moju kompletnu podršku, a tako će biti sve dok ja živim - kazao je na početku razgovora Osman Hadžić.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Na pitanje kakav odnos Alisa ima sa njegovom suprugom i dvojicom sinova, Osman je odgovorio:

- Možda mi nećete verovati, ali Alisa ima bolji odnos sa mojom suprugom Kadom već sa mnom. Znam često biti i strog, ponekad nešto i zabraniti, a moja žena joj ništa ne brani. Tretira je kao njeno vlastito dete, a njih troje, Alisa i moja dva sina su kao pravi brat i sestra, nema nikakve razlike. Jednom je jedan moj kolega pre par godina rekao o deci koja su rođena van braka ili su iz neke veze, pa to su neželjena deca, a ja sam mu odgovorio, onda bi i moja dva sina bila neželjena. Nisam planirao da se rode tada kad su se rodila, ali su se ipak rodila i jako sam sretan zbog toga. Ako muškarac i žena odu u krevet i kasnije se rodi dete, onda nikako ono ne može biti neželjeno, jer pre svega intimni odnos nije bio neželjen. Alisa ne nosi moje prezime, nosi njene mame, ali možda se desi u skoroj budućnosti pa da uzme i moje prezime. To je njen izbor kojeg ja akceptiram, a jedno moramo svi da znamo, da je majka nezamjenjiva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija