• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

23.04.2024

15:21

Dragani Mirković sin i ćerka priredili iznenađenje! Pokazali majci da su uz nju u teškom periodu i odveli je na ovo mesto! (FOTO)

Pedja Milosavljević, Instagram

Estrada

Dragani Mirković sin i ćerka priredili iznenađenje! Pokazali majci da su uz nju u teškom periodu i odveli je na ovo mesto! (FOTO)

Podeli vest

Marko i Manuela Bijelić u jeku priča o razvodu njihovih roditelja priredili su Dragani iznenađenje i jasno pokazali da majka ima njihovu bezuslovnu podršku.

Posle još jednog, kako je pevačica konstatovala, "uspešnog koncerta" deca su je odvela u Veneciju da se opusti i odmori.

Foto: printscreen/Instagram

 

Pevačica je uživala sa naslednicima u šetnji i hranjenju golubova, a ove dragocene porodične momente zabeležili su objektivom kamere. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Očigledno je da Manuela i Marko, o kojima Dragana rado govori u svakoj prilici, imaju puno razumevanja za svoju majku i žele da joj pokažu da su uz nju. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Poznato je da su Manuela i Marko izbegavali da se medijski eksponiraju, ali otkako se saznalo za razvod njihovih roditelja, sve češće su prisutni na događajima. Marko je u nekoliko navrata pokazao koliko podržava svoju majku u svemu i da je uz nju u ovom teškom periodu, a obelodanio je i da od razvoda on brine o njenoj karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija